Cum arată Dan Bordeianu în prezent, la 15 ani de la aparițiile în telenovele. Actorul este extrem de schimbat!

Acum 15 ani, Dan Bordeianu era pe val în aproape telenovele românești. În prezent, acesta cochetează cu actoria și este complet schimbat față de vremurile bune în care era căutat pentru orice producție.

Dan Bordeianu a ajuns la vârsta de 43 de ani și este complet schimbat față de cum era acum 15 ani, atunci când era rolul principal în aproape toate telenovelele românești. Cu toate că anii au trecut, Dan Bordeianu nu a albit, dar s-a maturizat fizic și este extrem de schimbat. Din puștiul rebel, Dan Bordeianu s-a transformat într-un bărbat în adevăratul sens al cuvântului.

Nu a renunțat la barbă, ba din contră, și-a lăsat-o să crească și mai mult, pentru un look mai rebel.

Cu toate că s-a retras din televiziune în urmă cu 15 ani, Dan Bordeianu nu a renunțat la marea lui pasiune: actoria, lucru pe care îl face ori de câte ori are ocazia, cu cea mai mare plăcere. Mai mult, pe contul său de Instagram, actorul postează frecvent diverse sculpturi din lemn, din mâinile sale ieșind adevărate opere de artă.

Dan Bordeianu a trăit alături de Adela Popescu o frumoasă poveste de dragoste, care s-a transpus din pelicule, în viața reală. Cu toate acestea, cei doi actori și-au spus adio la un moment dat, pe seama infidelității lui Dan Bordeianu, iar acum amândoi sunt extrem de fericiți în povestea lor, fiecare alături de un alt protagonist.

R.D.