Cum a reacţionat Bianca Drăguşanu, după ce Claudia Pătrăşcanu s-a împăcat cu Bădălău:

În urmă cu două zile, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au fost surprinși împreună în Constanța, la orele prânzului, în prezența celor doi copii pe care îi au împreună. Iar din imaginile surprinse de paparazzi CANCAN.RO, poți spune că cei doi ar căuta ”calea spre împăcare”, chiar dacă în ultimii doi ani s-au prezentat în sălile de judecată, pentru divorț.

Recent, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au fost surprinși împreună de paparazzi CANCAN.RO, în zona unui cunoscut centru comercial din Constanța, la orele prânzului. Însă, din imagini ai putea deduce că aceștia ar căuta ”calea spre împăcare”, chiar dacă în ultimii doi ani au fost prezenți prin sălile de judecată, pentru divorț. În urmă cu două zile, aceștia au făcut o oprire în mall, alături de cei doi copii ai lor, pentru o sesiune de shopping. Și de data aceasta nu au venit cu mașini separate, ci cu una singură!

Însă, pe de altă parte, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit recent în aeroport, acolo unde au purtat o discuție față în față, înainte ca blondina să plece. Dacă a fost vorba despre o infidelitate din partea bărbatului, pare-se că lucrurile s-au rezoltat de la sine putere, în timp, chiar dacă relația dintre cei doi a fost pusă sub semnul întrebării. Pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu a distribuit un videoclip din celebra emisiune ”Asia Express”, în care cei doi protagoniști, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, poartă o ”discuție” amuzantă. Și, evident, Bianca a etichetat-o în postare și pe „Contesa Digitală”.

”Când bff (n.r. prietena cea mai bună) vrea să spună un banc, dar o întrerupi”, pe fundal auzind vocea lui Adrian Teleșan, ”taci, fă, un pic, să zic un banc!”. Apoi, Ana Morodan a reacționat: „fă, pentru asta ai făcut o criză de isterie?”. Iar, în continuare, Bianca Drăgușanu a postat o serie de imagini sexy, în care apare îmbrăcată în diferite ținute.Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit
Totul s-ar fi rupt din cauza lui Gabi Bădălău, care ar fi călcat strâmb. Ema Uta, make-up artist-ul vedetelor din România, ar fi cauza rupturii. Se pare că și telefonul l-ar fi dat de gol pe Bădălău, cu mesajele stocate acolo. Așa că, fără să se mai gândească la ceva, Bianca a luat decizia de a pleca, singură, în lume, unde știe să se distreze de nota zece.