Cum a început povestea de dragoste dintre Irina și Răzvan Fodor. Prezentatorul TV a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de soția sa

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi din țară, însă foarte puțini sunt cei care știu cum a început povestea lor de dragoste, de fapt.Irina și Răzvan Fodor trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 11 ani, iar din rodul iubirii lor s-a născut o fetiță de-a dreptul minunată. Cei doi sunt foarte discreți

Prezentatoarea de la Asia Express și soțul său nu se tem să își exprime sentimentele pe rețelele sociale, acolo unde sunt foarte activi și își țin prietenii virtuali la curent cu cele mai importante evenimente din viața lor. Deși formează un cuplu foarte îndrăgit, foarte puțini sunt cei care cunosc povestea lor de iubire.

Cum s-a îndrăgosit Răzvan Fodor de soția lui, Irina Fodor

în ceea ce privește viața personală și își țin famila cât mai departe de luminile reflectoarelor.

Răzvan Fodor a vorbit în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars despre relația pe care o are cu soția lui, Irina Fodor. Prezentatorul TV a dezvăluit cele mai neașteptate informații și a povestit despre momentul în care s-a îndrăgostit de femeia care l-a cucerit încă din prima clipă.

Un lucru pe care foarte puțini îl știu despre povestea de dragoste dintre cei doi este faptul că Irina și Răzvan Fodor s-au cunoscut pe platourile de filmare, acolo unde prezentatoarea TV l-a lăsat fără cuvinte pe soțul său.