Culiță Sterp, primele imagini de la clinică! Toți fanii așteptau vestea despre nașterea copilului! Ce se întâmplă acum cu el

Culiță Sterp s-a filmat în fața unei clinici, în această dimineață. Ce s-a întâmplat cu Faimosul?

Culiță Sterp a decis să părăsească competiția Survivor România 2021. Faimosul a fost descalificat după ce a refuzat să mai intre pe traseu. El și-a exprimat această dorință, după ce a recunoscut că vrea să se întoarcă acasă la iubita lui însărcinată. Daniela Iliescu este pe ultima sută de metri cu nașterea băiețelului.
Inițial, medicul i-a transmis că ar putea naște în jur de data de 10 iunie, însă cel mic se lasă așteptat.

După cinci luni în care au stat despărțiți, Daniela Iliescu și Culiță Sterp încearcă să recupereze tot mai mult timp împreună. Celebrul cântăreț nu a uitat nici de starea lui de sănătate. După participarea la Survivor România, artistul s-a ales cu mai multe probleme medicale, precum o fisură de menisc la picior și un început de hernie de disc la spate.Faimosul se află în aceste momente în Cluj Napoca alături de iubita lui. În această dimineață, cântărețul a împărtășit cu fanii lui de pe Instagram un videoclip în care arată că a ajuns la o clinică din Cluj Napoca, pentru recuperare.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu sunt nerăbdători pentru venirea pe lume a băiețelului lor. Revederea dintre ei a fost una extrem de emoționantă. În cadrul emisiunii Teo Show, Culiță Sterp a mărturisit că nu regretă decizia de a părăsi Survivor România 2021.

„Cea mai grea experiență din viața mea. M-am gândit că nu o să rezist mai mult de 2-3 luni. Când am văzut că mă descurc și că trebuie să mai stau, mă gândeam că sper să ajung când se naște băiatul. Mă gândeam în fiecare zi. în ultima lună nu prea îmi mai stătea gândul la competiție. O visam pe Daniela, mă gândeam în fiecare zi.Dacă nu ești prezent acolo, nu poți să dai randament. Colegii mei empatizau cu mine. Nu mai puteam continua. Aici e premiul meu Survivor, aici în burtă”, a declarat Culiță Sterp, despre plecarea de la Survivor România 2021.