Cristina Șișcanu, rochia cu crăpătură care a lăsat prea mult la vedere. Fanii nu s-au putut abține de la critici

Cristina Șișcanu și-a surprins prietenii virtuali cu o ținută de-a dreptul fierbinte, care a generat o mulțime de reacții aprinse și critici.

Cristina Șișcanu a făcut furori pe rețelele sociale cu o rochie care a lăsat prea mult la vedere, iar fanii nu au ezitat să o „taxeze” pentru acest lucru. Ținuta la care a apelat a întors rapid toate privirile internauților și a pus pe jar publicul masculin.

Cum arată Cristina Șișcanu într-o rochie cu crăpătură

De curând, Cristina Șișcanu a luat o pauză de la monotonia de acasă și a decis să plece alături de familia sa într-o vacanță binemeritată. Chiar dacă nu a avut prea mult timp la dispoziție, vedeta nu a ezitat să își informeze prietenii virtuali cu privirile la destinația exotică în care a plecat.Superba șatenă a publicat pe contul oficial de Instagram o serie de imaginii care i-au încântat pe internauți. Una dintre pozele postate a atras atenția tuturor, iar reacțiile și discuțiile aprinse nu au lipsit din peisaj.

Vedeta a îmbrăcat o rochie neagră cu crăpătură și extrem de decoltată, care i-a nemulțumit pe fanii săi. Piesa vestimentară i-a scos în evidență atuurile fizice, în special bustul generos, talia de vispe și picioarele subțiri.