Cristina Cioran a născut prematur și e devastată: ”Rugați-vă pentru fiica mea”

Cristina Cioran trebuia să devină mămică pentru prima oară în luna septembrie, dar fiica ei a avut alte planuri! Vedeta a născut prematur, iar acum trece prin clipe groaznice, fiind extrem de speriată și rugându-se pentru fiica ei.

Cristina Cioran trece prin momente grele. Vedeta a născut prematur

Cristina Cioran este devastată! Momentul pe care îl aștepta vedeta s-a transformat într-un coșmar, așa că ea le-a transmis fanilor un mesaj cu lacrimi în ochi. Aceasta speră ca fetița ei să nu aibă probleme și să treacă cu bine peste provocări.

Vedeta era însărcinată în șapte luni, aflându-se în al treilea trimestru de sarcină. Momentan, aceasta se află pe patul de spital, locul de unde le-a transmis și un mesaj extrem de trist fanilor ce o urmăresc în mediul virtual.

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, a transmis Cristina Cioran.

Ce probleme a avut Cristina Cioran în sarcină

Cristina Cioran era programată pentru a naște prin cezariană, bucurându-se de ajutorul unui medic priceput pentru faptul că avea un fibrom ce nu îi dădea pace. Aceasta se simțea foarte bine, așa că nimic nu oferea vreun detaliu cu privire la calvarul prin care trece acum.

„Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului. Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile.

Mi-am făcut toate poftele de la care mă abțineam. O să mă abțin după de la mâncare. Până acum totul evoluează perfect, totul e în parametrii. Am fost și la mare. Noul Năvodari e superb, am stat și la soare.”, a mărturisit Cristina Cioran într-o emisiune TV.

Ce nume a primit fetița Cristinei Cioran

Cristina Cioran a devenit mămică pentru prima oară, dar vedeta are parte de foarte multe probleme după ce micuța ei s-a decis să se nască prematur. Cât despre numele fetiței, cunoscuta actriță a anunțat că aceasta se va numi Ema.

„Vreți să vă zic numele fetiței mele? A fost pe lista Lorei, Ema se numește fetița mea. Este un nume la care m-am gândit de când am rămas însărcinată și cred că i se potrivește foarte bine. Un singur prenume, am stabilit deja.”, a spus Cristina Cioran în direct la ‘Vorbește lumea’.