Cristina Ciobănaşu, despre viaţa cu două mame: „Mai dificil e atunci când se întâlnesc”

Cristina Ciobănaşu, despre viaţa cu două mame. Chiar dacă se întâlneşte rar cu mama biologică, actriţa mărturiseşte că este foarte apropiată de ea şi vorbesc des. La fel şi pe Ruxandra Ion, o consideră ca pe o mamă, ea este cea care a ajutat-o de mică, mai ales în decursul carierei sale.

Vedeta mărturiseşte că le iubeşte la fel pe amândouă, însă relaţia cu fiecare dintre ele este diferită. „Mama mea biologică mi-a fost mereu alături, chiar dacă de la peste 1000 de kilometri depărtare, iar dacă îi cer vreodată un sfat, e pregătită să îl ofere și are încredere în mine și în alegerile pe care le fac.

Cum am mai spus, sunt un om foarte norocos. Am primit mai multe decât mi-aș fi putut dori vreodată. Întotdeauna am spus că pentru mine cele mai importante lucruri în viață sunt familia și prietenii. Dar să ai două familii… asta e extra.

Cât despre viața cu două mame, pot să spun că primesc de două ori mai multă iubire, de două ori mai multă grijă, de două ori mai multe sfaturi, de două ori mai multe confirmări și așa mai departe. Cum ar putea să nu fie minunat?

Le iubesc la fel de mult pe amândouă, însă relaționez diferit cu fiecare dintre ele. Mai dificil e atunci când se întâlnesc și mă pun amândouă la colț… De fiecare dată pierd teren în fața lor. (râde)„, a declarat Cristina Ciobănaşu pentru Viva.ro.