Cove, prima apariție după ce a semnat cu Prima TV. Prezentatorul a apărut în brațele Lorei

Cove sau Gabriel Coveșeanu, pe numele lui real, a participat în seara de 2 august la premiera filmului „Pup-o, mă! 2 – Mireasă nebună”, cel în care Lora, fosta lui colegă de la „Vorbește lumea”, are rolul principal. Prezentatorul și cântăreața au apărut în ipostaze neașteptate.

Cove, care a semnat un contract cu Prima TV, a avut o primă apariție după ce s-a aflat că din 13 septembrie va prezenta emisiunea „Flash Monden”, alături de Diana Bart. Îmbrăcat într-un costum negru, foarte elegant, prezentatorul a luat parte la evenimentul peliculei „Pup-o, mă! 2 – Mireasă nebună”, în București. Acolo s-a întâlnit cu colegii lui de breaslă din actorie, cu Florin Busuioc, cu Alin Panc, Cosmin Seleși și Văru Săndel, dar și cu Lora, cea care joacă rolul lui Velvet în film și cea care i-a fost colegă la PRO TV. Revederea a fost plăcută pentru cei doi, s-au îmbrățișat de mai multe ori, au schimbat și câteva cuvinte, artista chiar l-a pupat pe obraz pe Cove.

Preț de câteva ore, Cove a socializat cu toți cei prezenți, a acordat și interviuri nu s-a ferit nici măcar o clipă să spună unde lucrează acum. „Da, acum sunt la Prima TV”, a afirmat artistul în cadrul evenimentului.

Cove a mai fost la Prima TV în 2015

Din 13 septembrie, de la ora 19.30, Cove și Diana Bart prezintă „Flash Monden”. Acesta a plecat recent de la PRO TV, unde modera emisiunea „Vorbește lumea”. La Prima TV vine în locul lui Alexandru Constantin, plecat la România TV. „Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere și entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simțit atât de bine. M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar și să îmi fac prieteni noi. Și cred că voi face, alături de Diana, o echipă de senzație la Flash Monden”, a spus Cove. „Îi aștept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din fața micului ecran, de luni până vineri și duminică seară la Flash Monden să povestim despre toate mondenitățile de la noi și de peste hotare. Vom face să fie, pentru telespectatorii Prima TV, o întâlnire dorită și memorabilă”, a precizat Cove. În 2015, acesta prezenta la Prima TV emisiunea „Mama mea gătește mai bine”.