Constantin Zamfirescu a fost operat. Cum se simte acum actorul

Constantin Zamfirescu a fost operat. Anunțul trist că actorul a fost diagnosticat cu cancer a îndurerat lumea artistică din România. Gogoașă din Trăsniții a postat zilele trecute un mesaj pe Facebook în care își anunța fanii că se lupta cu boală nemiloasă.

În aceste momente actorul se află internat în spiral și a postat primele imagini cu el.

Constantin Zamfirescu a fost operat

Actorul Constantin Zamfirescu anunța, în urma cu o săptămână, pe Internet că a fost diagnosticat cu boală destul de grea și că urmează să fie operat în următoarea perioadă. Luni bărbatul a suferit o intervenție, iar primele imagini cu el au apărut pe rețelele de socializare.

Gogoașă s-a fotografiat și pare că se simte destul de bine, în imagine se observă faptul că actorul încearcă să fie pozitiv și să zâmbească. La descrierea fotografiei s-au scris următoarele: „Zamzu e bine! Mulțumim tuturor pentru implicare și pentru gândurile bune!”.

Constantin Zamfirescu a fost diagnosticat cu cancer

Constantin Zamfirescu a fost operat după ce a fost diagnosticat cu cancer. Actorul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care cerea ajutorul oamenilor, pentru că avea nevoie neapărat de sânge. Se pare că până la momentul actual, lucrurile arată destul de bine, iar operația a decurs bine.

„Am nevoie de sânge. Orice grupă.

Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează să fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar. Oricine vă dori să facă asta, vă trebui să specifice că donează pentru mine și spitalul Carol Davilla. Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei.
Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea.”, a scris Costantin Zamfirescu pe pagina de Facebook.

Fiica actorului a murit în urmă cu câțiva ani

Constantin Zamfirescu a fost încercat de viață de mai multe ori pana la operatia recenta. În urmă cu cinci ani, actorul a declarat că își poate folosi doar jumătate din capacitatea creierului, fiind victima unui malpraxis la naștere. Medicii care s-au ocupat de nașterea mamei lui nu s-au ocupat îndeajuns de ea.

„Am un accident vascular cerebral din naştere şi jumătatea mea dreaptă cerebrală este afectată. Am o semipareză. În condiţiile acestea jumătatea stângă a preluat funcţiile şi se chinuie să mă ţînă în viaţă şi să mă ajute să fac tot ceea ce fac”, a povestit Constantin Zamfirescu.

Mai mult, actorul a povestit că primul său copil a trăit doar câteva zile. Este vorba despre o fetiță, Anastasia, care a fost afectată de două virusuri. Ei bine, asta nu este tot. Soția sa a mai născut doi copii, o fetiță și un băiat, iar cea mică s-a născut cu o malformație. Aceasta are o o tumoare în obrazul drept, care se dezvoltă cu trecerea anilor.