Constantin Măgureanu, divorţ cu scandal de Maria Loga. A cântat alături de soţia sa la o nuntă apoi s-a căsătorit cu mireasa

Cunoscutul interpret de muzica populară Constantin Măgureanu a avut un divorţ cu scandal de fosta sa soţie, frumoasa Maria Loga. Situaţia poate fi considerată una tragi-comica. Maugreanu a cântat alături de Maria Loga, care îi era nevasta la acel moment, la o nuntă. Nimic ieşit din comun până aici, doar ca interpretului de muzica populara i s-au aprins călcâiele după mireasa.

Constantin Măgureanu, divorţ cu scandal de Maria Loga

Într-un interviu acordat recent unei televiziuni, Maria Loga a dat câteva detalii despre acel eveniment.

”El a venit cu ideea și cu propunerea de căsătorie. Și eu i-am spus că nu sunt de acord cu așa ceva pentru că știu prin ce-am trecut și era și o diferență de vârstă. A insistat și mi-a explicat că dacă nu e să fim căsătoriți legal și să fiu soția lui, altă relație nu-și dorește cu mine. M-a cucerit cu bunătatea și cu liniștea lui, era liniștea pe care eu nu o avusesem în căsnicia anterioară”, a povestit Maria Lova la Antena Stars. Între cei doi, este o diferență de vârstă de șapte ani, ea fiind cea mare. Așa se face că, într-o zi, s-au dus împreună să cânte la o nuntă și s-a îndrăgostit de mireasă.

Ea a divorțat la scurt timp, iar el a plecat de acasă. Legătura a început undeva în 2004, în ianuarie. Și a mai stat cu mine până în iunie, până când s-a hotărât să plece, timp în care el acasă el a fost un om perfect normal. Verigheta pe masă a lăsat-o fix în ziua în care a plecat. Iubita lui, actuala soție, era deja însărcinată când el a plecat de acasă”, a povestit Maria Loga.

Constantin Măgureanu și actuala lui soție au declarat că nimic din ceea ce a spus Maria Loga nu este adevărat.