Cleopatra Stratan a abandonat studiile: „Facultatea este o pierdere de timp”

Cleopatra Stratan a declarat în timpul unei sesiuni de întrebări cu fanii pe Instagram că nu vrea să facă facultate, deoarece preferă să se concentreze pe muzică.

Cleopatra Stratan a declarat fanilor în timpul unei sesiuni de întrebări pe Instagram că nu dorește să continue studiile și să facă o facultate, deoarece nu ar ajuta-o cu nimic în cariera muzicală.

După ce a luat Bac-ul, Cleopatra Stratan a pus relația de iubire pe primul plan și s-a căsătorit cu Edward Sanda, bărbatul cu care era într-o relația de destulă vreme. De partea cealaltă, nici cântărețul nu a avut priorități în privința studiilor superioare în ultima vreme.

„Nu sunt nici eu și nici Cleo la o facultate și nu mi-e rușine. Dacă am face asta nu ne am mai axa pe muzica. Probabil in viitor o sa ne facem și studii superioare. Dacă o sa aleg sa fac o facultate o sa aleg ceva care ar merge mana în mana cu muzica. Nu mă văd sa ma las de muzica, este pasiunea mea, viața mea, nu pot. Vrem sa ne deschidem si o afacere. (…) Nu spun mai mult, o sa vedeti la momentul respectiv.”, a declarat Edward Sanda la Antena Stars.

În aprilie, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Cleopatra Stratan a spus atunci când a fost întrebată despre facultate: ”După liceu nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea este o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare. Facultatea nu garantează succesul, mă refer în cazul meu. Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor o pot face oricând”.

Câți bani primește Cleopatra Stratan pentru un concert

Cleopatra Stratan a devenit cunoscută publicului român la vârsta de doar trei ani, cu piesa „Ghiță”. Apoi, după o pauză de câțiva ani în care s-a ocupat mai mult de studii, a revenit în forță în industria muzicală cu un nou hit: „Te las cu inima”. Cleopatra e acum artist cu normă întreagă și are concerte care îi asigură un trai mai mult decât decent.