Claudia Puican, la un pas să fie luată la bătaie de Armin Nicoară! De la ce a pornit scandalul: „Dau cu tine de pământ”

Armin Nicoară și Claudia Puican au șocat pe toată lumea. Deși pozează în cuplul perfect și pare că totul este numai lapte și miere, se pare că micile certuri nu lipsesc nici din relația lor. La ultima discuție în contradictoriu, o scânteie aproape că a declanțat un foc în toată regula.

Mărul discordiei dintre cei doi: jocurile pe televizor.

 

Se pare că blondinei nu-i pică bine atunci când iubitul ei începe să se joace jocuri pe TV cu orele, iar de aici s-a declanșat o ceartă monstru care a degenerat. Ambii au avut un comportament destul de violent, iar în cele din urmă aproape că s-a lăsat cu bătaie. Armin Nicoară și-a amenințat iubita că dacă nu se potolește urmează să o lovească!

Ceartă monstru între Armin Nicoară și Claudia Puican. S-a lăsat cu amenințări cu bătaia

Blondina spune că a ajuns la capătul puterilor și nu mai suportă să-și vadă iubitul pierzând ore în șir jucându-se pe televizor. Cu lacrimi în ochi, ea l-a amenințat că dacă va continua așa îi va arunca și televizorul și jocul pe geam. Ce a urmat a șocat pe toată lumea.

 

A fost o discuție tensionată și destul de violentă. Claudia Puican l-a scos din sărite pe Armin Nicoară, care în cele din urmă a clacat și a amenințat că o dă „de pâmânt”. Iată cum a decurs dialogu dintre cei doi.