Cine îl va înlocui pe Raed Arafat la DSU. Acesta a dezvăluit în direct totul

După anunțul său că se retrage din funcție, Raed Arafat a dezvăluit cum trebuie să fie persoana care ăl va înlocui ca șef la Departamentul pentru Situații de Urgență.

Cine îl va înlocui pe Raed Arafat la DSU.

Acesta a dezvăluit în direct totul
Raed Arafat a făcut, de curând, un anunț ca a șocat pe toată lumea. Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a anunțat că se retrage din funcție în timpul unei emisiuni TV. Mai mult, acesta a vorbit și despre cum trebuie să fie persoana care îl va înlocui în această funcție.

Șeful DSU a fost invitat, vineri, în emisiunea ”Culisele statului paralel”. Raed Arafat a vorbit despre plecarea sa și a dezvăluit că a pregătit câteva persoane care să fie apte pentru funcția de șef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, specificând că nu își face probleme în acest sens.

De asemenea, Raed Arafat speră, totuși, ca cel căruia îi va preda ştafeta la un moment dat să-și facă treaba și să reziste. Așa cum a făcut și o face și el în continuare.

”Am pregătit mai mulți, care au crescut lângă mine, sunt lângă mine, alții au plecat în altă parte. (…) Cred că sunt oameni care pot să vină după mine. Și sper să suporte si să fie ca mine, să reziste, și să-și facă treaba. În final, trebuie să vină persoane tehnice, chiar dacă șeful DSU este o numire politică. Trebuie să vină o persoană care să știe foarte bine. (…) Nu e nimeni de neînlocuit”, a declarat Raed Arafat la Realitatea Plus.

Secretarul de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situatii de Urgentă (DSU), aflat în subordinea Ministerului Afacerilor Interne (MAI), este evaluat periodic de Ministrul de Interne: ”Domnul Arafat s-a implicat constant și bine în rezolvarea problemelor de care se ocupă. Dar și el este evaluat periodic de Ministrul de Interne”, a spus Klaus Iohannis.

Raed Arafat e vegetarian de 20 de ani

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a fost invitat în emisiunea ”Poezie şi Delicateţuri”, de la Prima TV, unde a dezvăluit mai multe dintre obiceiurile sale culinare, mărturisind pentru prima dat public că este vegetarian.

Raed Arafat a declarat că nu mai mănăncă produse din carne din 2000-2001. El a înlocuit carnea cu un preparat mai puţin convenţional, despre care spune că are gust similar. Este vorba de carnea de mazăre.

 

”Există o firmă italiană care aduce produse din carnea de mazăre şi aici, în România. Produce mititei din mazăre, carne tocata din mazăre, salam din mazăre. Mititeii se pregatesc la grătar cum se pregătesc mititeii obişnuţi… Totul se prepară precum carnea obişnuită, chiar şi gustul este oarecum similar”, a povestit Raed Arafat, în emisiunea „Poezie şi Delicateţuri”, realizată de Mircea Dinescu, la Prima TV.