Cine este sotia lui Mugur Mihăescu. Ce meserie are Rodica

Mugur Mihăescu este cunoscut în toată țara, rolurile sale celebre aducându-i un succes răsunător. Puțini știu însă cu cine se iubește celebrul actor.

Artistul are o soție superbă, pe nume Rodica, și sunt împreună de peste două decenii. Iată ce meserie are partenera de viață a vedetei!

Nu există persoană din România care să nu fi auzit de Garcea sau Leana din Vacanța mare.

Mugur Mihăescu, cel care le-a dat viață îndrăgitelor personaje, a păstrat mereu o oarecare discreție în privința vieții private, în comparație cu partea profesională. Astfel, nu multă lume știe cine este și cu ce se ocupă soția lui.

Mugur Mihăescu se poate considera un bărbat norocos, din toate punctele de vedere. La 54 de ani, se laudă atât cu o carieră de succes în lumea artistică, dar și în cea a afacerilor, cât și cu o familie minunată. Actorul are o soție foarte frumoasă, pe nume Rodica, și au împreună o fiică la fel de superbă, pe nume Ivona.

Așadar, soția lui Mugur Mihăescu se numește Rodica. Actorul și partenera lui de viață se cunosc din liceu, iar mai apoi au fost colegi și la facultate. Au devenit un cuplu însă abia după ce și-au terminat studiile. De atunci, cei doi sunt inseparabili și au o relație la care mulți visează.

În urmă cu ceva timp, Mugur Mihăescu a povestit că nu ar fi crezut niciodată că între el și Rodica va fi ceva mai mult. A fost bucuros ca bănuielile nu i s-au adeverit și că între ei s-a produs „imposibilul’, devenind soț și soție.

Actorul a spus despre căsătoria lor că a fost o „continuare fericită’ și e recunoscător pentru că Dumnezeu i-a dat o soție atât de perfectă.

„Nu aș fi crezut niciodată că va fi ceva între noi, dar s-a produs imposibilul. Iar căsătoria a fost o continuare fericită’, spunea Mugur Mihăescu într-un interviu mai vechi.

Mugur Mihăescu: „Într-o căsnicie, amândoi trebuie să știe să facă compromisuri’

În cadrul aceluiași interviu, Mugur Mihăescu explica că într-o căsnicie ambii parteneri trebuie să lase de la ei și să facă multe compromisuri.

„După atâția ani, nu îți mai poți închipui viața altfel. Este și obișnuință, este și iubire, e prelungirea firească a ființei tale. Nu o mai percepi altfel. Într-o căsnicie, amândoi trebuie să știe să facă multe compromisuri.

Este vorba de înțelepciunea fiecăruia, până la urmă! Iar loteria vieții te face să înțelegi dacă lozul tău a fost câștigător sau nu’, continua el.

Ce meserie are Rodica

Mugur Mihăescu și soția lui, Rodica, s-au căsătorit în urmă cu mai bine de două decenii. Cei doi activează în domenii complet diferite. În timp ce el este pasionat de actorie și afaceri, ea este profesoară de informatică.

Rodica și Mugur Mihăescu sunt împreună părinții unei fete superbe, pe nume Ivona. Tânăra nu i-a călcat pe urme celebrului actor, orientându-se către un alt domeniu.

Ea lucrează într-o agenție de turism din Londra, după ce a asbolvit a absolvit Administrarea Afacerilor la Universitatea Bath din Somerset. Are o relație foarte bună cu cei care i-au dat viață, chiar dacă locuiește în Marea Britanie.