Chrissy Teigen jură că nu și-a pus nimic în buze, dar arată așa. Ce i s-ar fi întâmplat, de fapt, soției lui John Legend

Chrissy Teigen, soția celebrului cântăreț John Legend, s-a trezit cu buzele extrem de mari după o întâmplare cât se poate de obișnuită. Vedeta jură că nu a apelat la medicul estetician, ci doar a mușcat dintr-un fruct care i-ar fi provocat umflarea buzelor. Care a fost alimentul buculucaș și care este explicația.

Chrissy Teigen nu a vrut să arate așa, dar o posibilă alergie periculoasă la pesticide i-ar fi provocat acest efect.

Toate femeile care visează să aibă buze voluptoase, cu o formă apetisantă, apelează la medicul estetician pentru diverse injectări cu acid hialuronic pentru a le oferi volum. Nu este și cazul lui Chrissy Teigen, care, deși mulțumită de ceea ce mama natură i-a oferit, s-a trezit cu buzele extrem de inflamate de parcă ar fi fost la estetician.

Cum a ajuns Chrissy Teigen să aibă buzele de parcă s-ar fi injectat cu acid hialuronic

Soția celebrului cântăreț John Legend a făcut o postare pe Instagram în care își arată buzele extrem de inflamate jurând că nu a apelat la nicio tehnică de înfrumusețare.

Efectul ar fi cauzat de o portocală din care a mușcat fără să o cojească. Fructul ar fi fost stropit cu pesticide, iar vedeta a suferit o reacție alergică: „Arată grozav! Umplerea nu a eșuat, ți-as spune! Nu m-ar interesa ce ai crede! S-a întâmplat după ce am mușcat o coajă de portocală cam suspectă. Poate este de la pesticide? Arăt ca o păușă suflătoare, proaspăt despachetată”, a scris Chrissy Teigen.