Celebrul Dr. Oz, testul care iti arata daca inima ta este sanatoasa sau nu. Dureaza un singur minut

Dr. Oz dezvaluie cateva teste care se fac intr-un minut, dar care iti pot da multe informatii despre sanatatea ta. Daca rezultatele nu te multumesc, cere parerea unui specialist.

Testul degetelor de la picioare – Ofera informatii despre sanatatea coloanei vertebrale, dar si a inimii. Stai in fund cu picioarele intinse si incearca sa prinzi degetele de la picioare cu mainile. Daca spatele nu-ti permite sa faci acest lucru inseamna ca este extrem de lipsit de flexibilitate. Specialistul recomanda sa ai grija de inima ta, deoarece acest test are legatura cu un risc crescut de a face atac de inima. Sfat: Rezolva problema facand zilnic exercitii de intindere pentru a-ti imbunatati flexibilitatea.

Testul palmei – Facandu-l, iti dai seama daca suferi sau nu de anemie, afirma Dr. Oz. Trebuie sa-ti privesti cu atentie palma pentru a vedea ce culoare au liniile care o traverseaza. Daca sunt mai inchise la culoare decat restul palmei nu ai anemica. Insa, daca sunt de aceeasi culoare ca restul palmei este posibil sa suferi de anemie severa. Recomandare: consult medical.

Testul pentru sinusuri – Dr.Oz spune ca trebuie sa apesi sinusurile. Daca resimti o durere intensa este posibil sa ai o infectie. Doctorul recomanda aplicarea unei comprese calde in zona sinusurilor si irigatii cu solutie salina.

Testul picioarelor umflat – Daca ai aceasta problema, apasa cu degetul timp de cateva secunde undeva la glezna piciorului. Verifica daca ramane o adancitura, deoarece in acest caz poate sa fie o problema legata de vene, ficat sau rinichi. Mergi la un control pentru a stabili impreuna cu medicul cauza, deoarece este posibil sa fie si de la statul mult timp in picioare. In acest caz medicul iti poate recomanda sa porti ciorapi medicinali cu compresie pentru a scapa de problema.