Ce venituri colosale are Beatrice Mahler, de fapt. Medicul are 6 conturi bancare, casă și mașină

Ce venituri are Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta. După un an în care a fost manager interimar (2017-2018), Beatrice Mahler a preluat funcția deplină de manager al Institutului de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” și a devenit în timpul pandemiei o voce autorizată în domeniu.

De ce a ales Beatrice Mahler această meserie

Beatrice Mahler este mereu prezentă în spațiul public cu sfaturi pertinente. Ea a declarat recent că valul cu numărul patru al pandemiei provoacă mult mai frecvent forme grave ale bolii.

”Prin urmare, este extrem de important, indiferent de vârstă, atunci când avem simptomatologie COVID, să luăm legătura cu medicul de familie sau, dacă el nu poate răspunde la telefon, să ajungem într-o unitate medicală.

Pentru că, deși soluțiile terapeutice sunt funcționale pentru o mare parte din cei care trec prin boală, adică aproape 80% pot să treacă printr-o formă care să poată fi gestionată la domiciliu, o parte au nevoie de un ajutor substanțial, un ajutor care depășește orice capacitate de management la domiciliu.

Chiar dacă sunt persoane care încearcă să-și administreze terapia cu antivirale la domiciliu, oxigenoterapie…. sunt situații care, din păcate, duc la agravare și impun prezentarea urgentă într-un spital”, a spus Beatrice Mahler.

Invitată la emisiunea ”La cină”, Beatrice Mahler a vorbit despre familia ei, spunând și care a fost motivul pentru care a ales să fie pneumolog.

“Mama mea a fost un copil care a avut tuberculoză şi când am dat examenul de rezidenţiat aveam de ales. Şi am întrebat-o, din punctul ei de vedere, ce medic şi-ar dori să fiu? Şi m-a rugat să fiu pneumolog, ca să fac ceva pentru pacienţii cu tuberculoză din România”, a mărturisit Beatrice Mahler.

De asemenea, într-un interviu acordat ziarului Lumina, Beatrice Mahler a vorbit și despre ei specială cu viața satului românesc.

”În județul Bihor, comuna Sârbi, bunicii mei m-au dus la biserică. Bunicul a fost cantor la biserică. Fratele meu este preot. Bunicul îmi povestea foarte frumos și cu multă admirație și respect de părintele Roman Braga, care a ajuns în comuna Sârbi după ce a fost trimis din pușcărie în zona de vest. A lăsat o amprentă atât de frumoasă acolo. E nevoie de astfel de oameni. Omul sfin­țește locul în orice”, a declarat Mahler.

”Eu cred în Dumnezeu și cu siguranță Dumnezeu este cu mine în tot ceea ce fac. Îmi folosesc toa­te cunoștințele medicale, știin­țifice, știința și medicina bazată pe dovezi, toate cu… cre­din­ța în Dumnezeu. Asta mă defi­nește pe mine”, a afirmat Beatrice Mahler.

Ce venituri colosale are Beatrice Mahler, de fapt

Ca și avere, Beatrice Mahler are un apartament în București, o mașină BMW și peste 230.000 lei în șase conturi bancare. Iar veniturile anuale sunt substanțiale: 202.643 lei pe an din activitatea managerială și 85.528 lei anual din activitatea didactică la UMF Carol Cavila.

Beatrice Mahler încasează deci 24.000 lei pe lună, conform ultimei declarații de avere depusă în luna mai a anului curent.