Ce studii are Oana Zăvoranu. Câte clase a făcut şi cum arăta înainte să fie faimoasă

Chiar dacă este o vedetă super cunoscută în România, puţină lume ştie ce studii are Oana Zăvoranu. Oana a studiat Dreptul la Universitatea Titu Maiorescu din Bucureşti iar la finalul studiilor nu a ales o meserie juridică, ea optând pentru o carieră în televiziune.

Pe lângă televiziune, Oana Zăvoranu este cunoscută publicului din România pentru rolurile ei din telenovele româneşti dar şi pentru piesele muzicale pe care le-a lansat de-a lungul timpului.

Ce studii are Oana Zăvoranu

Foarte mulţi se întreabă ce studii are, de fapt, nonconformista Oana Zăvoranu. Vulcanică vedeta iese mereu ”la rampa” prin declaraţiile acide pe care le face sau prin postările din mediul online. Genul de femeie rebelă, Oana Zăvoranu declară că nu doreşte să facă niciun compromis.

Oana Zăvoranu a studiat Dreptul la Universitatea Titu Maiorescu din Bucureşti, însă la finele anului şcolar a constatat că nu este meseria tocmai potrivită pentru ea şi – având câţiva prieteni foarte buni de familie care cochetau cu televiziunea – a decis să se prezinte la un casting pentru… moderator de emisiuni tv. Iniţial, Oana Zăvoranu nu credea nici în ruptul capului ca va fi selectată. Totuşi, a fost norocoasă şi, fără ajutor din partea prietenilor, ea a devenit prezentatoarea emisiunii „Vara pentru 2” de la postul TVR2.

Marea şansă a Oanei Zăvoranu s-a ivit atunci când a fost aleasă să joace în telenovela „Numai iubirea”, telenovela ce i-a adus o mulţime de fani şi multă faimă. Oana a părăsit TVR2 pentru a lucra la Acasă TV, acolo unde – după ce s-au încheiat filmările la telenovela – a lucrat ca moderatoare a emisiunii Corazon Latino. Ulterior, Oana Zăvoranu a jucat în rolul principal din serialul „Păcatele Evei”.

Oana Zăvoranu este şi cântăreaţă, lansând albumul intitulat „Mai bună ca niciodată”.

Câţi bani a câştigat Oana Zăvoranu de pe urmă clinicii sale

Oana Zăvoranu a dat lovitura şi în domeniul afacerilor. Ea a câştigat bani de pe urmă clinicii medicale deschisă acum trei ani. Performanţele financiare ale vedetei au apărut deja. Clinica deţinută de Oana se afla în Sectorul 5 al Capitalei , iar zilele trecute a primit o diplomă de excelenta care atestă performanţele firmei One life SRL, prin care clinica îşi desfăşoară activitatea.

Actriţa spune că deschiderea clinicii este una din cele mai mari realizări ale sale.

“Am marea bucurie şi onoare să împărtăşesc cu voi o realizare personală de mari proporţii, de data asta în calitate de femeie de afaceri, că tot mă mănâncă de fund toate hămesitele şi nonvalorile , că cică ‘toc’ banii lu’ mămica, nu mă pricep la afaceri, cheltuiesc fără limite şi alte baliverne debitate de minţile lor bolnave de invidie şi răutate”, a postat Oana Zăvoranu.

Oana susţine că a investit banii personali în clinică.

“Uite că în ciuda tuturor piedicilor, mizeriilor, furturilor şi vicisitudinilor pe care le-am întâmpinat cu această clinică în care am investit BANII MEI PERSONALI, FĂRĂ CREDITE, FONDURI EUROPENE DE INVESTIŢII, etc, aşa cum fac toţi ‘marii’ oameni de afaceri din tarişoara asta furată vai mama ei, sunt mândră patroană a unei clinici care este fruntaşa, lăudată de către pacienţii care îi trec pragul dat fiind serviciile impecabile şi preţurile mici, respectată şi prolifica în domeniul său de activitate. Locul 1 pe linie”, a mai scris Oana.