Ce spune Loredana Groza despre operații estetice. Artista este acuzată că a exagerat cu transformările

Loredana Groza este tot mai des acuzată în ultima vreme că a apelat la operații estetice, așa că artista a ținut să lămurească situația. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România șitoată lumea se miră cât de bine arată. Ținând cont că vedeta are 51 de ani, am fi tentați să credem că a făcut câteva vizite la medicul estetician. Și totuși, Loredana Groza a ținut să lămurească această situație.

La vârsta de 51 de ani, Loredana Groza se poate lăuda cu un trup de zeiță. Și totuși, imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare creează foarte multe controverse. Astfel, în timp ce unii internauți sunt de părere că Loredana Groza a apelat la unele intervenții estetice, alții sunt de părere că e prea mult photoshop în acele fotografii. Totodată, părerea unanimă a celor două tabere este că vedeta a exagerat grav cu felul în care a ales să se promoveze pe social media.

Ce spune Loredana Groza despre operații estetice

Artista din Onești arată incredibil de bine. Și totuși, fanii Loredanei consideră că vedeta a exagerat cu transformările fizice, iar în ultima perioadă a fost aspru criticată. Recent, cântăreața a vorbit despre acest subiect și a lămurit situația. Într-un interviurecent, jurata de la X Factor a declarat că nu are nicio intervenție chirurgicală și niciun lifting. Totodată ea a spus că secretul ar fi, de fapt, sportul și dieta.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a spus Loredana Groza.

Așadar, de câțiva ani, timpul pare să fi stat în loc pentru Loredana Groza. Fizicul ei este lipsit de imperfecțiuni și are un trup de invidiat. Blondina susține că a făcut tratamente faciale și a adoptat un stil de viață sănătos.