Ce spune data nașterii despre tine, de fapt. Află ce personalitate au și prietenii tăi

Numerologii spun că data în care ne-am născut ne poate influența și ne arată ce personalitate avem sau chiar dacă vom avea mulți bani în viitor. Ziua de naștere ar fi responsabilă de aceste previziuni și fiecare cifră în parte are anumite particularități.

Ce spune data nașterii despre tine

1, 10, 19, 28 – conducător

Cei născuți în aceste date sunt independenți, ambițioși, dar și foarte orgolioși. Vreți din prima să iasă toate, preluați inițiativa și vreți mereu să-i organizați pe cei din jur. Sunteți efiicenți și inventivi, competitivi, dar și combativi și nu vă mulțumește locul doi. Orice scop atins devine treapa pentru următoarea țintă. Sunteți un model pentru cei din jur, însă firea individualistă și încăpățânată, de cele mai multe ori repezită, vă ține depare de grupurile de oameni.

2, 20, 29 – cooperant

Aveți o sociabilitate înnăscută. Sunteți amabili, diplomați, intuitivi și foarte buni negociatori. Creativi, sensibili și timizi, preferați locul secund, dar tânjiți să fiți remarcați. La fel procedați și în amor, unde vă lăsați greu cucerit. Neîncrederea în forțele proprii vă face să acceptați diferite compromisuri și să cădeți pe o pantă a pesimismului.

3, 12, 21, 30 – creativ

Plini de imaginație, entuziasm și spontaneitate, puteți face o carieră strălucitoare în domeniul artei ori al comunicării. Ideile voastre și personalitatea spumoasă vor atrage oameni în jurul vostru. Pentru partenerii de sex opus, sunteți un fluture greu de prins.

4, 13, 31 – conștiincioș

Cei născuți în aceste date sunt serioși, disciplinați și responsabili. De altfel, simțiți că bunul mers al oricărei activități sau situații se află la degetul vostru. Munciți mult, respectați termenele limită și nu credeți în ceea ce auziți, ci doar în ceea ce vedeți. Sunteți percepuți ca fiind firi rigide și orientate spre grafice, reguli. Vă vine greu să vă exprimați emoțiile, chiar și în ceea ce privește viața sentimentală.

5, 14, 23 – isteț

Curiozitatea dublată de inteligență vă face să studiați în detaliu și să căutați soluții pentru orice. Adaptabili și comunicativi, sunteți genul căreia îi place să călătorească, să facă schimbări și să nu-i îngrădească pe cei din jur. Și în dragoste vă manifestați la fel față de partener.

6, 15, 24 – familist

Aveți un stil de viață mai așezat. Sunteți înțelegători și empatici și căutați în jur armonie și înțelegere. Inspirați încredere și umanitate oamenilor. Sunteți potriviți pentru domeniul medical, de îngrijire ori de terapie. Reversul medaliei este că sunteți creduli și deveniți vulnerabili la rugăminți și lingușeli.

7, 16, 25 – intelectual

Aveți o înclinație nativă spre spiritualitate și filozofie, dar și spre științele exacte. Dați dovadă de o gândire analitică și căutați să explicați fenomenele neînțelese și chiar oculte. De obicei solitari și introvertiți, vă concentrați pe ceea ce aveți de făcut și reușiți să uimiți.

8, 17, 26 – afacerist

Ați face orice să ieșiți în evidență, dar și munciți mult, inovați, dezvoltați și aveți simțul umorului. Cu toate acestea, succesul îl savurați singuri, fiindcă v-ați prins că de-a lungul vremii asocierile v-au păgubit mai mult decât încântat. Vă place să dominați în cuplu și aveți o fire răzbunătoare.

9, 18, 27 – idealist

Născuți sub semnul altruismului și generozității, dați dovadă de compasiune și sunteți mereu pregătiți să îi ajutați pe cei din jur. Vă implicați în acțiuni umanitare sau progresiste, deci puteți lucra în domeniul cercetării sau al artei. Dați dovadă de imaginație și originalitate. Ideile voastre pot părea extravagante, chiar fanteziste pentru unii. Problema este felul în care vreți să le impuneți, deoarece nu este plin de tact. Din această cauză puteți avea probleme și în relaționarea cu partenerul de viață.