Ce s-a întâmplat cu averea Stelei Popescu! Prietenii o acuză pe fiica adoptivă a actriței!

Stela Popescu a fost una dintre cele mai mari actrițe din țara noastră. Artista ar fi împlinit venerabila vârstă de 85 de ani, dar drumul ei pe acest pământ s-a terminat în urmă cu patru ani. Vestea morții sale tragice a venit ca un fulger pentru toți cei care au cunoscut-o și i-au apreciat activitatea. Nimeni nu a uitat-o și mulți se gândesc la ce s-a ales cu agoniseala de-o viață după plecarea ei.

Fiica adoptivă a dat toate hainele Stelei Popescu
Stela Popescu a avut parte de un sfârșit tragic, după ce a suferit un accident vascular cerebral hemoragic grav. Fiica ei adoptivă, îngrijorată că nu mai răspunde la telefon, a venit după câteva ore de la deces să vadă ce se întâmplă și a găsit-o prăbușită în casă. Chiar dacă a anunțat echipele de salvare, nu s-a mai putut face nimic.

Toată lumea știe că Stela Popescu nu a avut copii niciodată, deşi a fost căsătorită de mai multe ori. Ea a avut o singură fiică, adoptivă, pe care a iubit-o mult și căreia i-a lăsat toată averea. Doina Maximilian a rămas cu o avere incredibilă, care a fost cotată la un milion de euro.

Mai mult, tot ea a moștenit și toată colecția impresionantă de haine și accesorii ale marii actrițe. Astfel, ea a decis să dea toate hainele fostelor colege ale mamei sale adoptive. Acestea au ales diferite obiecte vestimentare pe care le-au păstrat ca amintire, iar cu unele dintre ele au amenajat cabina de la Teatru. Colegii nu au uitat-o, iar toți au o fotografie cu ea în cabina lor.

Fostul soț al Stelei Popescu, reproșuri către Doina Maximilian
Fostul soț al Stelei Popescu, Dan Puican, a avut de spus doar cuvinte rele la adresa Doinei Maximilian. Bărbatul este nemulțumit că Doina Maximilian a fost prima la moștenire, dar apoi a uitat complet de cea care i-a lăsat un bloc cu trei etaje în București, vila din Crevedia, cea de la mare, în stațiunea 2 Mai, precum și una în buricul Capitalei.

De altfel, actrița mai deținea ți un apartament pe Calea Moților și o casă pe Strada Thomas Masaryk, mai multe terenuri, dar ți un cont în care avea 300.000 de euro.

Cu toate acestea, Dan acuză că Doina și-ar fi făcut doar interesul și nu a mers nici măcar o dată să curețe mormântul mamei sale și a uitat complet de ea.

„După părerea mea, este sarcina Doinei să facă curățenie, la mormânt. Stela i-a lăsat atâta avere: trei case în București, o casă la mare și un bloc de trei etaje.

Eu nu am nicio legătură cu ea, nu ne vorbim, să îi zic de acel mormânt. Sunt sigur că ea nu a iubit-o pe Stela. Ea și-a văzut doar interesul și atât. Însă, aici, este greșeala Stelei’, a declarat Dan Puican în urmă cu un an.