Ce preț are masca pe care a purtat-o George Simion în Parlament. Nu toată lumea e dispusă să plătească acești bani

Preluarea mandatelor de senatori și deputați după alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 i-a reunit pe politicienii aleși în plenul Parlamentului. Din pricina pandemiei însă, majoritatea a fost nevoită să respecte măsurile de protecție și să poarte mască. Totuși, masca pe care a purtat-o George Simion, reprezentantul partidului AUR, a atras toate privirile.

Cât costă masca pe care a purtat-o George Simion în Parlament. De unde poate fi achiziționată

Etapa birocratică pentru preluarea mandatelor oficialilor români în Parlamentul României a avut loc în urmă cu o zi. Astfel, înarmați cu promisiuni și proiecte, membrii partidelor politice au venit în plen pentru a prelua noile funcții, urmând ca ulterior acestea să fie și validate. Printre cei prezenți însă, s-a remarcat copreședintele AUR, George Simion. Acesta a purtat o mască de protecție transparentă, cu un aspect ușor neobișnuit față de ceilalți colegi ai săi.

În timp ce unii au avut drept impediment orientarea în clădirea Parlamentului, George Simion a fost remarcat pentru aspectul măștii sale. Totuși, acesta a explicat că modelul este unul conform cu standardele și chiar extrem de apreciat și de alți lideri politici.