Ce planuri are Volodomir Zelenski pentru răzb0iul cu Vladimir Putin: „Ucraina va face față testului”

Președintele ucrainean are planuri pentru răzb0iul cu Vladimir Putin.

Volodomir Zelenski a afirmat că Ucraina va face față obstacolelor care vin și declară că este nevoie de timp pentru a se încheia conflictul militar dintre cele două țări.

Volodomir Zelenski are planuri în ceea ce privește războiul dintre Rusia și Ucraina. Președintele ucrainean a afirmat că face tot ce poate pentru țara lui și spune că este nevoie de timp și spațiu pentru a se termina răzb0iul.

Volodomir Zelenski a declarat că Ucraina trebuie să rezite oricărui pericol și să lupte în continuare, deoarece țara va face față oricărui test. El spune că ucrainenii sunt oameni onești, oameni care nu mint.

„Ucraina va face faţă testului. Avem nevoie de timp şi de forţă pentru a dlstruge maşinăria de răzb0i care a venit la noi în ţară.

Nu voi subestima ameninţarea. Şi nu voi exagera rezultatele. Noi suntem oameni oneşti, nu Ministerul rus al Apărării.

Care minte pe toată lumea, milioane de cetăţeni ai săi şi chiar pe şeful Federaţiei Ruse. Aşa că vă spun sincer: încă trebuie să rezistăm. Încă trebuie să luptăm.

În fiecare zi şi în fiecare noapte trebuie să găsim modalităţi în care să-i provocăm daune majore inamicului”, a declarat Volodomir Zelenski.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds