Ce părere are Cristina Mihaela despre concurenții din sezonul 4 Puterea dragostei! „O spun cu mâna pe suflet”

Cristina Mihaela s-a făcut remarcată, după ce a concurat în primul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil”, unde a reușit să impresioneze, nu doar prin vestimentație, ci și prin atitudine și frumusețe.

Nu este niciun secret faptul că aceasta avea o chemare pentru micul ecran, iar viața avea să-i ofere oportunitatea de a fi la cârma unui show fenomen de pe Kanal D. După plecarea Anreei Mantea din postura de moderator a emisiunii Puterea dragostei, Cristina Mihaela a preluat ștafeta.

 

Prezentatoarea TV spune că a fost o adevărată provocare pentru ea tot ce i s-a întâmplat, dar se pare că s-a descurcat cu brio și nu o spunem noi, ci chiar ea și foștii concurenți care au trecut prin emisiune.

Foștii concurenți continuă să-i ceară Cristinei Mihaela sfaturi despre relații.

 

„Am pornit in sezonul 3 cu cele mai mari emotii. Mi-am depasit limitele si mi-am dovedit ca pot. Eu visam sa mi se intample ce mi se intampla astazi si il notez a fi un adevarat vis implinit sa fiu moderatorul emisiunii Puterea dragostei. Mi-am dorit un show de genul acesta, sunt fericita si sper sa unesc suflete, cum imi place mie sa spun, sa iau parte la povesti frumoase de dragsote.

Multi dintre fostii concurenti, pe langa faptul ca ma respecta extrem de tare, imi mai dau mesaje pe Instagram si imi cer sfaturi. Le este dor de ce le spuneam eu in emisie, ceea ce ma valideaza pe mine ca om si cumva se bucura pentru faptul ca eu le-am fost alaturi.

 

Mi-au trecut prin mana zeci de concurenti si iti spun sincer ca nu este vreunul cu care eu sa fi purtat vreo discutie in contradictoriu sau care sa-mi spuna la final, dupa ce l-am mustrat, ca e suparat.

A fost un test foarte mare pentru mine sa comunic cu ei. Faptul ca am putut sa comunic cu fiecare in parte si ca la final ne-am strans mana, ma refer la cei din sezonul 3 acum, ca cei din sezonul 4 inca traiesc pe malurile Bosforului iubirea, si ei isi vor da seama la final ca va conta ce le-am spus. Le impartasesc din experienta mea de viata”, a declarat Cristina Mihaela pentru WOWbiz.ro.