Ce mesaj dur a transmis artistul

Sca…ndalul cu Fulgy a adus multă amărăciune în sufletul Vioricăi și al lui Ioniță din Clejani. Sătui până peste cap de întrebările pe care le primesc și de faptul că multe televiziuni poposesc la poarta lor, cei doi au luat o decizie radicală.

Ioniță din Clejani s-a săturat de televiziunile și de oamenii curioși care ajung la poarta casei sale, așa că a decis să scoată interfonul din funcțiune. Vizibil afectat de cele întâmplate, artistul a vorbit despre acest aspect în cadrul unei emisiuni de televiziune, explicând gestul său.

„Dragilor, aveți grijă de copiii dumneavoastră, nu credeți toți oamenii care vin spre dumneavoastră… Spre noi vin. Eu am rupt interfonul și l-am băgat în coșul de gunoi. Știți de ce nu mai am interfon? Pentru că vin fel și fel de oameni la poarta mea. Am acceptat să vină televiziunile acasă, asta e, mi-am asumat… Mi-am rupt interfonul și l-am băgat în gunoi ca să nu mai fim sunați. Nu toată lumea care te pupă… unii îți lasă venin și sunt numai pe interes. Aveți grijă de copii, decât să scrieți mesaje rele este mult mai bine să faci niște povețe, niște sfaturi… E ușor să faci un rău, binele se face greu” a spus Ioniță din Clejani.

Familia Clejanilor nu vrea să mai dea declarații în presă
Din cauza celor întâmplate în familia lor, Ioniță și Viorica din Clejani au decis să nu mai vorbească în presă despre familia lor și despre nimic personal.

”Începând din acest moment, unicul subiect pe care voi comunica cu reprezentanții Mass-Media este cel privind viața profesională, proiectele muzicale pe care le pregătim, fiindcă noi rămânem aceeași care pun respectul față de meserie și de public mai presus de orice”, a scris Ioniță de la Clejani de pagina oficială de Facebook, în urmă cu puțin timp.