Ce i-a spus Florin Condurateanu sotiei sale cu doar o ora inainte sa moara! Gabriela: M-am imbracat repede

Florin Condurateanu a murit! Gabriela, cea care i-a fost partenera de viata timp de 50 de ani, a facut primele declaratii! Femeia nu se poate dezlipi de catafalcul sotului sau, dupa ce s-a stins fulgerator la varsta de 71 de ani!

Doliu in lumea presei din Romania! In urma cu o zi, Florin Condurateanu s-a stins din viata la varsta de 71 de ani! Cunoscutul jurnalist a suferit un stop cardio-respirator!

Gabriela Condurateanu, sotia jurnalistului, a dezvaluit care a fost ultima conversatie pe care a avut-o cu sotul sau, cu doar o ora inainte sa moara.

“Cu o oră înainte de a muri am vorbit cu el și mi-a spus că nu s-a simțit prea bine, că a chemat de două ori Salvarea. I-am spus să-și facă niște analize, poate îi schimbă tratamentul. Am dat puțin vina pe condițiile meteo. A zis ‘nu, nu, sunt foarte bine, tu stai liniștită’. Eu eram, ca de obicei, plecată la nepoțica mea, și peste aproximativ o oră m-a sunat fiul meu și mi-a spus că este disperat, că l-a adus pe Țuțu acasă și că a picat pur și simplu în ușă.

M-am îmbrăcat repede, am ajuns cam într-o jumătate de oră, nu l-am mai prins conștient și foarte repede s-a pierdut. Nu i-am prins ultimele cuvinte. Eu am vorbit la telefon, ultimele cuvinte astea au fost ‘te rog, du-te și fă-ți niște analize’, ‘nu-ți face griji, stai liniștită, plec acasă, mă odihnesc și totul este în regulă’”, a povestit în lacrimi Gabriela Condurățeanu, pentru Antena 3.

Mihai Gadea, in lacrimi la Antena 3! Doliu in Romania

“Colegul si prietenul nostru, unul dintre cei mai minunati oameni pe care i-am cunoscut vreodata, Florin Condurateanu, a incetat din viata. De-a lungul timpului, prin natura meseriei mele, am cunoscut si lucrat cu foarte multi oameni.

Nu am intalnit pe nimeni ca Florin Codurateanu. In urma cu putin timp am aflat ca scumpul nostru coleg si prieten a intrat in soc cardio-respirator si cu totii am sperat ca Florin Condurateanu, asa cum a invins intotdeauna, in profesie, in viata, sa invinga si in aceasta seara. Dar batalia aceasta iata, nu a castigat-o”, a anuntat Mihai Gadea, luni seara, in exclusivitate la Sinteza Zilei.