Ce face Nicoleta Luciu de când nu mai este în lumina reflectoarelor

Nicoleta Luciu a dispărut de pe micile ecrane și din viața publică, de ani buni, pentru că a ales să se dedice familiei sale și copiilor. Cândva o prezență permanentă în lumina reflectoarelor, acum bruneta a intrat complet în umbră. Cu toate astea, și-a păstrat fanii pe rețelele de socializare unde este destul de activă.

Ce mai face Nicoleta Luciu
Nicoleta Luciu s-a mutat la Miercurea-Ciuc unde trăiește liniștită cu familia ei. Fosta asistentă tv nu pare să ducă lipsă de activitatea pe care o avea înainte și nici de viața în București. Cert este că, în continuare, Nicoleta Luciu are grijă de aspectul ei fizic și face tratamente pentru a se menține în forma dorită de ea.

Cu toate astea, se pare că unii dintre cei care o știu de când era în showbiz, au observat schimbări mari la Nicoleta, și nu au ezitat să îi spună că a exagerat cu intervențiile de ordin estetic. Iată câteva dintre comentariile pe care le-a primit Nicoleta Luciu la ultimele poze postate pe Instagram:

`Te-ai stricat de tot, păcat ca erai și ești încă frumoasă. Sincer eu am 45 și arăt mult mai bine ca tine doar cu întreținerea unor creme de hidratare, protecție

Transformată 200%

Nu te mai recunosc, păcat…

Da new…arăți exact ca și toate copiile false. Nu erai frumoasă naturală? botox ca să fii și tu în rând cu toate copiile!!!Doamne iartă-mă!

Eu nu mai știu cine ești

Ce frumoasă erai înainte. Nu cred ceea ce văd. E decizia ta..aveai totul.`

Desigur, sunt și multe comentarii în care Nicoleta Luciu este lăudată și apreciată pentru cum arată și pentru cum și-a menținut frumusețea în toți acești ani. Vedeta nu pare afectată de comentariile care o critică și postează des poze cu ea, chiar și din cabinetul medicului estetician. Nicoleta Luciu lasă să se înțeleagă faptul că este deschisă la nou și la orice intervenție îi aduce îmbunătățiri și o face să se simtă și mai bine în pielea ei.