Ce avere au de împărțit Raluca și Pepe la divorț! Cei doi dețin afaceri de peste 450.000 de euro

Noi dezvăluiri ies la iveală în cel mai neașteptat divorț al anului! Și-au dorit să fie toată viața împreună și au investit sume colosale în afaceri, pentru a-și asigura viitorul, dar mai ales, cel al fetițelor lor! Ce avere au de împărțit, de fapt, Raluca și Pepe la divorț? Vorbim despre o sumă ce depășește 450.000 de euro!Pepe și Raluca la o nunta.

  • Ce avere au de împărțit Raluca și Pepe la divorț?
  • Cei doi dețin afaceri de peste 450.000 de euro!
  • Se despart după opt ani de mariaj!

S-au iubit, s-au căsătorit și au divorțat! Cam așa sună pe scurt relația dintre Pepe și Raluca! De-a lungul anilor, cei doi au investit foarte mult în afaceri, fără a se gândi vreo secundă că va veni ziua în care se vor despărți! Pepe este cel care i-a îndeplinit visul soției sale în urmă cu mai mulți ani, cel de a deține o grădiniță!

Pepe a investit 450.000 de euro în grădinița pe care o deține cu soția saNu s-a gândit la bani și a investit peste 450.000 de mii de euro în grădinița care poartă numele fiicelor sale, Rosa și Maria. Și dacă Pepe a venit cu sumele colosale, ei bine, Raluca a fost cea care a amenajat totul! În urmă cu ceva timp, șatena a declarat că ea s-a ocupat de amenajare, de angajați și de tot ceea ce a ținut, de fapt, de afacerea ei și a soțului!