Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la div0rț. Multe case și milioane de euro

După ce vestea div0rțului lor a luat prin surprinderea lumea showbizului, nu puțini au fost cei care s-au întrebat ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Suma este una imposibil de adunat într-o viață de om!

După 13 ani de căsnicie și la doar numai două săptămâni după ce și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu, lăsând să se înțeleagă că între ei lucrurile merg perfect, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărț1t.

Cel care a confirmat vestea este chiar antrenorul. Acum urmează div0rțul și împărțirea bunurilor. Iată ce avere fabuloasă au adunat Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, avere de 100 de milioane de euro
Deși de-a lungul timpului s-a zvonit nu o dată că div0rțează, iar cei doi au infirmat de fiecare dată, iată că pentru anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf aniversarea cu numărul 13 a fost una cu ghinion. Paradoxal, în urmă cu două săptămâni cuplul își reînnoia jurămintele de iubire, lăsând să se înțeleagă că lucrurile merg bine în paradis.

Iată însă că, după 15 ani de relație și 13 de mariaj, în urma căruia a venit pe lume fiul lor, Laurențiu, lanțul de iubire s-a rupt și cei doi urmează să div0rțeze, după cum a confirmat chiar soțul impresarei.

Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? În familia Anamariei Prodan nu doar impresara câștigă multe zerouri, ci și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, astfel încât cei doi duc o viață de invidiat.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au o avere substanțială
Mai mult, impresara a beneficiat și de o moștenire substanțială de pe urma mamei sale, regretata interpretă de muzică populară Ionela Prodan, așadar pentru ea și familia ei sintagma „grija zilei de mâine’ nu există. Averea lor este una cu multe zerouri, după cum a lăsat să se înțeleagă chiar soția antrenorului în cadrul unei apariții la XTra Night Show.

‘Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară.

Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane’, a explicat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

Anamaria Prodan: „Am făcut mulți bani din fotbal’
De altfel, întrebată cu ceva timp în urmă, în emisiunea lui Denise Rifai, despre banii câștigați din fotbal, impresara nu a ezitat să răspundă.

‘Am făcut mulți bani din fotbal. Niciodată nu cred că am socotit banii pe care i-am făcut, pentru că, pe lângă banii pe care-i fac, am cheltuieli enorme, cu jucătorii, cu antrenorii… Ar trebui să mă întrebi câți bani mi-au rămas din fotbal, dar mi-au rămas și de acolo foarte mulți. Mulți, milioane de euro’, a mărturisit Anamaria Prodan, care în emisiune a purtat bijuterii de 500.000 de euro.

De la iubire fără margini la div0rț
Vestea div0rțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost cu atât mai șocantă cu cât, cu doar două spătămâni în urmă soția lui îi făcea o declarație de dragoste emoționantă pe contul de socializare.

’15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi-ai adus tu soțul meu de vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decât tine… ești iubirea vieții mele!

Nici viața nu este peste tine… ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos… Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus in viața!’, a scris Anamaria Prodan pe pagina ei de Instagram.scrie viva.ro