Ce avere a lăsat în urmă Petrică Mîțu Stoian? Cine moștenește toată agoniseala strânsă de celebrul artist

Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de muzică populară din România, Petrică Mîțu Stoian a murit în această seară, la vârstă de 61 de ani.

Celebrul artist Petrică Mîțu Stoian a fost depistat cu COVID-19, cu ceva timp în urmă și în prezent urmă un tratament post-covid la o clinică privată din Caraș Severin. Potrivit antena3.ro, în această dimineață, starea cântărețului s-a agravat brusc și a fost transportat la Spitalul de Urgență din Reșița, acolo unde a fost internat la secția de terapie intensivă.

În această seară, în jurul orei 20:30, Petrică Mîțu Stoian a decedat în urmă unor complicații cardiace. Conform medicilor, artistul suferea de bronhopneumonie post-covid, cu stare septică.

 

Citeste si: Cum îl chema, de fapt, în buletin pe regretatul interpret Petrica Mâțu Stoian! Care era numele lui real

„Starea de sănătate nu este foarte bună. S-a făcut solicitare la ambulantă pentru tușe cu sânge.

Domnul are o fibrilație axială cronică cu un ritm rapid şi este pe anticoagulant. Din nu ştiu ce motive dozajul cu anticoagulante nu s-a făcut cum trebuie şi este supradozat. Este post-COVID. Are o bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică. În momentul de faţă este la ATI”, a spus Cosmin Librimir, director medical SJU Reşiţa, potrivit Antena 3, în cursul zilei de astăzi, după ce artistul fusese internat de urgență pe secția de ATI.

 

Ce avere a lăsat în urmă Petrică Mîțu Stoian?

Deși a studiat inițial Facultatea de Drept, Petrică Mîțu Stoian nu a profesat pentru că marea lui pasiune a fost muzică, acesta a participat la festivaluri, câștigând multe premii și distincții. Acesta a făcut și Conservatorul și a lucrat că artist profesionist, mai întâi, la Ansamblul Artistic Profesionist Doina Gorjului, în prezent era angajat al Ansamblului Maria Tănase din Craiova, oraș în care și locuia.

De-a lungul carierei sale muzicale, Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai apreciați și respectați cântăreți de muzică populară, datorită talentului sau desăvârșit și a unei carisme aparte. Ceea ce i-a adus mare succes, admirația publicului, dar și sume de bani considerabile, câștigate din concertele susținute de-a lungul timpului.