Ce a spus Eva Măruță despre Dorian Popa. Andra și Cătălin au crezut că nu aud bine ce a putut să zică fetița lor de doar 4 ani.

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu care se bucură de fiecare zi. Iar dacă adăugăm în scenariu și faptul că sunt niște părinți fericiți, atunci se poate vorbi despre încă o ”rețetă a succesului” la nivel mediatic.

Eva Măruță, spre exemplu, este prezentată, constant, în mediul online, fiindcă micuța – așa cum fac copiii, de foarte multe ori – formulează, cu nonșalanța caracteristică vârstei, replici memorabile.

De data aceasta, familia Măruță se află în mașină, alături de cei doi ”pitici” – Eva și David -, iar discuția se poartă în jurul unui… viitor apel telefonic. De la bun început este propus numele lui Dorian Popa, un ”super-băiat”, așa cum transmite Andra. Discuția din sânul familiei este savuroasă, iar reacțiile Evei Măruță stârnesc, automat, râsul.

”Deci mă doare burta pentru că îl sunăm pe Dorian Popa”, spune Eva Măruță la un moment dat, spre amuzamentul părinților.

Cătălin Măruță a ”dat din casă”! De ce țipă Andra
Invitat într-o emisiune la radio, Cătălin Măruță a dat-o de gol pe Andra, vorbind despre momentele în care aceasta țipă prin casă. Ei bine, nu soțul ei o supără, ci fiul ei… Și asta se întâmplă pentru că, de regulă, David nu îi răspunde vedetei atunci când îl strigă.

“Când se enervează pe tine prin casă, soția ta, Andra, țipă mai melodic decât alte soții?”, a întrebat unul dintre moderatorii emisiunii “Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș și Ionuț Bodonea”.Bă, nu știu cum țipă alte soții… (n.red. – râde), nu știu cum țipă alte soții, dar… Andra, dacă țipă melodic?!…”, a mărturisit Cătălin Măruță în în timpul emisiunii “Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș și Ionuț Bodonea” de la Radio Europa FM.