Ce a putut sa spuna impresara de Reghecampf

După ce s-a scris că divorțează de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a negat. Impresara de fotbal a spus că s-a plictisit de acest subiect. Pentru ca totul să fie cât mai clar, a intervenit și fiul celor doi, Reghe Junior.

Anamaria Prodan pune capăt zvonurilor despre divorțul de Laurențiu Reghecampf: ”Nu este adevărat”
Anamaria Prodan și Larențiu Reghecampf nu divorțează așa cum s-a crezut. Impresara de fotbal a precizat că soțul ei a făcut o glumă, atunci când a confirmat divorțul și că ea s-a plictisit de acest subiect. Potrivit playsport.ro, Anamaria Prodan a luat și masa astăzi cu Larențiu Reghecampf.

”Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a spus Anamaria Prodan, pentru PlaySport.ro.

upă cele spuse de mama lui, a intervenit și Reghe Junior care a precizat că nu înțelege de ce ”unii oameni din presă încearcă mereu să îmi denigreze părinții.”

”Nu înțeleg de ce unii oameni din presă încearcă mereu să îmi denigreze părinții. Așa ceva este strigător la cer. Mami și tati sunt bine, suntem toți la masă și mergem peste tot împreună”, a spus și Reghe Junior.

Ce a declarat Lareunțiu Reghecampf, mai exact, despre divorțul de Anamaria Prodan
Anterior declarației soției lui, Laurențiu a spus, în glumă se pare, că sunt adevărate zvonurile despre divorțul de impresară.

”Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba despre viaţa noastră privată, despre copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Fanatik.