Ce a putut să facă Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu, imediat cum a aflat că a ajuns sărac lipit pământului

Nu există persoană din România care să nu fi auzit de celebrul cuplu format din Monica Gabor și omul de afaceri, Irinel Columbeanu. Ei bine, această pereche intens dezbătută în lumea mondenă a rămas o vagă amintire din vremurile bune, iar în prezent numele lui Irinel Columbeanu este asociat cu o prăbușire financiară neașteptată. Ca urmare a acestei situații, Monica Gabor șochează pe toată lumea cu gestul pe care dorește să-l facă pentru fostul său soț.

Irinel Columbeanu, ajuns la sapă de lemn

Vestea că Irinel Columbeanu a ajuns să aibă o situație financiară mai mult decât modestă a surprins milioane de români, acest exemplu trezind în mintea fiecăruia întrebarea dacă „banii aduc fericirea și stabilitatea?”. În urma acestui exemplu, mulți oameni au înțeles că situația financiară avută într-un anumit moment se poate schimba radical, astfel că, altele trebuie să fie lucrurile pe care trebuie să ne bazăm în viață.

Cu toate acestea, în perioada în care Irinel Columbeanu locuia în vila de la Izvorani, acesta și-a dedicat o bună parte din timpul și averea sa pentru educația Irinucăi, unicul său copil avut din mariajul cu Monica Gabor.

Din păcate, după zeci de ani de zile în care a trăit fără grija zilei de mâine, Irinel Columbeanu trăiește în acest moment într-un apartament închiriat din Colentina, împreună cu iubita sa mai tânără. Acesta a fost surprins în nenumărate rânduri conducând un autoturism Mercedes, vechi de două decenii, dar și o mașină Opel, la mâna a doua.

Prietenii apropiați ai lui Irinel Columbeanu sunt îngrijorați pentru situația grea în care acesta se află, încercând să-l ajute atât cât se poate. Pe lângă faptul că nu mai dispune de putere financiară, fostul om de afaceri suferă cumplit după fiica sa pe care o divinizează. Aceasta se află în America, alături de mama sa și de Mr. Pink.

Monica Gabor, propunere neașteptată pentru tatăl fiicei sale

Fosta doamnă de la Izvorani a fost criticată ani de zile pentru modul în care și-a văzut interesul, dar mai ales, pentru că a decis să plece departe de fiica sa. Aceasta a demonstrat în ultimii ani cât o iubește pe Irinica, luând-o tot mai des în America și preocupându-se de viitorul ei. Cele două au fost surprinse în repetate rânduri în poze și materiale video fiind fericite împreună.