Ce a fost in stare sa spuna despre performatele sotului:

Anamaria Prodan tună și fulgeră! Se…xy impresara este foc și pară pe jurnaliștii care au făcut publică știrea în care se spune că ea ar fi apelat la lumea inter…lopă să aibă grijă de presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan le-a transmis un mesaj acid jurnaliștilor și a făcut precizări și la adresa presupusei amante.

Anamaria Prodan Reghecampf a trecut de la o stare la alta. Dacă acum câteva ore împărtășea cele mai frumoase amintiri alături de Laurențiu Reghecampf, de această dată a avut grijă să le transmită un mesaj dur jurnaliștilor care o acuză de lucruri grave. Aceasta și-a ieșit din minți ți le-a transmis chiar câteva ame…nințări cu perdea.

Anamaria Prodan Reghecampf a precizat că nu este loc de nicio amantă în viața soțului ei și că singurul lucru pe care ar putea să îl facă presupusa amantă ar fi curățenia din baie.

„Domnilor jurnaliști ma distrez rău cu articolele voastre pai la cum ma Cunoașteti eu am nevoie sa arvunesc inter…lopi Doamne Dumnezeule pai dacă ma supăr așa puțin va iau in spate și va arunc ca pe bebeluși in aer dar uit sa va prind . Glumesc normal 1. REGHECAMPF E PREA MARE PT VOI TOȚI. AMANTE ? REGHE ? PAI MAI PRIETENI ! TOCMAI CE EXPLICAM CA REGHECAMPF ȘI PRODAN AU MUNCIT ENORM SA AJUNGĂ UNDE SUNT AZI ! E FIRESC SA NU INTEGETI! CÂND AJUNGI ATÂT DE SUS NU AI VOIE SA GREȘEȘTI ! DACĂ AI GREȘIT TE AI DISTRUS. IAR REGHECAMPF NU E PURTĂTOR ILEGAL DE CREIER. Amanta ? Pt ce ? Sa ne facă Curatenie prin baie ? Mai mai ! In familia mea sunt reguli creștine in primul rând. Cuplul este făcut din 2! Oricine greșește plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatal meu. Oricine greșește din familie plătește ! Ghinionul vostru este ca la noi nu greșește nimeni ! Bărbații care au amante nu au nici in capul de sus nici in altele nimic. Sunt mici fara oua fara personalitate fara coloana vertebrală Fara putere. Sunt gâște ! Intii fa ti nevasta sa se simtă bine ca ea îți spune adevarul dacă poți sau nu. Dacă ești bun sau nu. Amanta ca sa ti ia cașcavalul și dacă ești obez îți zice ca ești tras prin inel deci concluzia este ca cei ce caută și plătesc femei sunt gâște specie proasta care nu au încredere in ei și caută confirmări și reconfirmări. Numai ca s așa de retarzi ca termina distruși de astfel de arătări isi pierd copiii familia respectul in fata tuturor .. și când se termina bănuțul Saracia le da un mare bocanc in funduleț. Și rămân in Șanț. O familie ca a mea cu principii nici nu poate viziona un așa tablou in casa noastră. Iar eu sa b..at amante ??? Pai. Sunt bă..tute de soarta. Va dati seama sa stai pe spate o viața cu picioarele desfăcute …și totul deschis??? Pfff ești praf. Eu numai dacă ma uit la maimuțe din astea se evapora ! Așa ca … Terminați cu prostiile astea și mergeți către alta familie . Și cred ca așa ceva nefondat , nu e demn de voi da publicați. Sunteți mult prea vechi pe piața și aveți jurnaliști valoroși sa publicați minciuni. Fata de familia mea ați mai facut o lata și cu salvarea , cu sinuciderea„, a fost mesajul Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan a continuat mesajul adresat presei și în secțiunea de comentarii unde a precizat faptul că nu există nimeni care să fie mai presus decât ea în viața soțului ei. Ea afirmă că nicio amantă, care din perspectiva ei este o maimuță, nu va reuși să stea la brațul lui Reghe.

„IN PLUS EU SUNT NR 1! CE MAIMUȚA VREODATĂ POATE STA LA BRAȚUL LUI REGHE ? NU S A INVENTAT CEVA PESTE MINE ! DECI CUM SA SI IA CINEVA AMANTA MAI PROASTA SI MAI URÂTA DECÂT NEVASTA ?DOAR GÂȘTE IAU DAR NEVESTELE CARE DESCOPERĂ GAȘCA LA BRAT CU MAIMUȚA ..RUP MANA SI BAT CA LA CARTE SI GAȘCA PANA II SAR PENELE SI MAIMUȚA PANA SE CREDE LILIAC„, a continuat Anamaria Pordan.