Ce a făcut Traian Băsescu imediat după condamnarea Ioanei. Elena Băsescu n-a avut de ales (exclusiv)

A fost nevoie de medicamente în familia fostului președinte Traian Băsescu, imediat după ce Ioana Băsescu, fiica cea mare, a fost condamnată la cinci ani de închisoare, în dosarul în ce privește finanțarea ilegală a campaniei electorale din 2009.

Ce a făcut Traian Băsescu imediat după condamnarea Ioanei

Amintim că Ioana Băsescu a fost găsită vinovată pentru instigare la delapidare și instigare la spălare de bani. Această sentință pare că a căzut ca un trăsnet peste familia Băsescu. De altfel, Ioana Băsescu se aștepta să fie achitată în acest dosar, dar magistrații au considerat-o vinovată. La penultimul termen din proces, ce a avut loc la finele lui ianuarie, procurorul B+DNA a cerut pentru Elena Udrea o pedeapsă de până la 12 ani, iar pentru Ioana Băsescu până la 15 ani.

Astfel, că după ce magistrații au dat sentința, a fost nevoie de medicamente în familia lui Traian Băsescu, iar cea care a fost trimisă să cumpere pastilele a fost Elena Băsescu, fiica cea mică a lui Traian Băsescu, care s-a conformat și a plecat imediat la cea mai apropiată farmacie.

Prin urmare, Eba a fost surprinsă de paparazzi Impact.ro la o farmacie din zona de nord a Bucurestiului. A purtat masca de protecție regulamentar, iar după ce a cumpărat medicamentele necesare, ea a mers imediat la vila unde locuiește tatăl ei.

Condamnări pentru Ioana Băsescu și Elena Udrea

În același dosar în care a fost condamnată Ioana Băsescu, și Elena Udrea a primit o pedeapsă. Nu mai puțin de 8 ani de închisoare a dictat magistratul de la Curtea de Apel București.

”Condamna pe Elena Udrea la 6 ani pentru instigare luare de mita. Condamna pe Elena Udrea la 5 ani pentru instigare la luare de mita (altă faptă). Condamna pe Elena Udrea la 6 ani pentru spalare de bani. Condamna pe Elena Udrea la 5 ani pentru spalare de bani (alta fapta). Condamna pe Elena Udrea la 3 ani închisoare pentru spălare de bani (a treia fapta). Condamna pe Elena Udrea la 5 ani pentru spalare de bani (alta fapta). Condamnă pe Elena Udrea la 4 ani închisoare pentru spălare de bani (a cincea faptă). Confiscă circa un milion de lei”, au declarat magistrații.”Sunt nevinovată și am încercat să dovesc că acuzațiile sunt nedrepte și neprobate. Am fost prima și singura de după Ceaușescu care a investit în turismul romanesc”, a mai spus acea