Ce a făcut după ce a văzut imaginile cu Laurențiu Reghecampf din Grecia:

Anamaria Prodan a avut o primă reacție, după ce a văzut imaginile cu Laurențiu Reghecampf din Grecia. Impresara a spus motivul pentru care nu l-a însoțit pe soțul ei în vacanță. Iată primele declarații oferite de vedeta de televiziune!

Anamaria Prodan, reacție după pozele cu Laurențiu Reghecampf din Grecia
Sexy-impresara susține că Reghe a plecat să se roage la mănăstire, pentru că simțea că are nevoie de niște liniște. Cu toate acestea, Anamaria Prodan a mai adăugat faptul că știa că soțul el este plecat, doar că nu l-a putut însoți pentru că avea anumite lucruri de rezolvat.

”Soțul meu a plecat cu Luca, băiatul meu, să se roage la mânăstire. Trebuia să-l ia și pe cel mic, dar bebe a vrut să rămână în vacanță. Să nu avem discuții că-l acopăr sau ceva, vă dau ceva de la soțul meu. Normal că știam că este acolo. Sunt în Dubai. Muncesc. Avem companie aici. Laurențiu a mers că a simțit să se roage.

A obosit și el de tot și noi și copiii. Vrem să scăpăm de asta toți ”, a spus Anamaria Prodan pentru Spynews.ro.

În continuare, a recunoscut că au existat mici probleme de cuplu, însă nu a fost vorba despre ceva cu adevărat dezastruos.

La momentul actual, tot ce își dorește este ca totul să revină la normal.
„Probleme am spus, ca toate cuplurile. La noi nu a existat nimic urât. Soțul meu și familia mea nu și-au construit averea, numele, demnitatea, mândria pe scandal. Acum pentru familia mea este IAD. De asta toată familia mea a plecat din țară, să scăpăm de circ și scandal.”, a încheiat vedeta.