Cauza decesului cântărețului de muzică populară Benone Sinulescu

Zi de doliu în România. Marele cântăreț de muzică populară Benone Sinulescu a decedat astăzi, 18 noiembrie 2021, la ora 15.00, la vârsta de 84 de ani. Marele artist a lăsat multă durere în urmă, fiind unul dintre cei mai apreciați artiști din toată lumea.

Trupul neînsuflețit a lui Benone Sinulescu o să fie condus la o casă mortuară, iar apropiații îl vor conduce pe ultimul drum la cimitirul Eternitatea.

Potrivit ultimelor informații, o pneumonie agravată i-a fost fatală. Artistul a murit la ora 14:30. În iulie, Benone Sinulescu a fost internat la spital după ce a fost găsit prăbușit în casă. Ulterior, după ce și-a mai revenit, a fost dus la o clinică de recuperare. Din păcate, pe 18 noiembrie, și-a dat ultima suflare.

„Da, din păcate e adevărat. A avut o pneumonie agresivă și a murit înecat”, a declarat Ionuț Pavel, fostul impresar al artistului.

Benone Sinulescu a decedat la 84 de ani din cauza unei pneumonii

Benone Sinulescu a decedat din cauza unei pneumonii. Soția sa a afirmat că artistul nu a vrut să meargă la spital de teamă, din cauza noului coronavirus.

„Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19.

A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea.

El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, soția lui Benone Sinulescu.

Artistul Benone Sinulescu a fost găsit leșinat în casă în urmă cu mai multe luni

Problemele de sănătate au început pentru Benone Sinulescu în urmă cu câteva luni, când marele artist a fost găsit leșinat în casă. Soția sa a decis atunci să fie dus la un centru paleativ, unde însă nu îi merge bine deloc. La insistențele mai multor vedete, soția a decis să-l transfere la un spital, unde medicii au făcut totul pentru ca artistul să-și revină.

După analize și după un tratament intensiv, marele artist trecuse de tot ce era mai rău. Fusese apoi externat și se recupera bine. Problemele de sănătate au reapărut însă, iar artistul s-a temut pur și simplu să mai meargă la spital, din cauza fricii de temutul virus covid. Astfel, el și-a găsit sfârșitul pe perna sa, în urma unei pneumonii.

Benone Sinulescu avea testamentul făcut încă din 2014

De precizat că Benone Sinulescu își făcuse testamentul încă de acum șase ani. În urmă cu ceva timp, artistul declara că toate avuțiile lui vor ajunge la soția lui, pe care o iubește mult și are încredere în ea.

“Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor. În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, declara în 2014, Benone Sinulescu.