Câți lei primește în fiecare lună Bianca Drăgușanu de la Victor Slav, drept pensie alimentară

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format un cuplu în showbizul românesc. Cei doi s-au căsătorit în anul 2014, însă, la scurt timp, au ales să divorțeze din cauza divergențelor. Blondina și Victor Slav au împreună o fetiță, iar, după desfacerea căsătoriei, copilul a rămas la mamă, fapt ce l-a obligat pe Victor Slav să plătească pensie alimentară. Câți lei primește lunar Bianca de la fostul soț pentru creșterea fetiței?

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au căsătorit în anul 2014, iar din rodul iubirii lor a apărut fetița lor, pe nume Sofia Natalia. Însă, cum relația dintre cei doi nu a mai mers, au decis să divorțeze, cea mică rămânând la mamă, iar Victor Slav cotizând lunar cu o sumă de bani pentru creșterea fetiței. Lunar, Victor Slav cotizează la mama copilului său 500 de euro, adică aproximativ 2500 de lei.

O sursă a declarat în anul 2018, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, faptul că Bianca Drăgușanu este cea care susține majoritatea cheltuielilor când vine vorba despre fiica sa, mai ales că micuța se află în grija blondinei: „Inițial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței. Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”.

De asemenea, o sursă din anturajul lor a mai declarat că prezentatorul TV se implică în creșterea copilului lor, însă nu petrece foarte mult timp cu micuța Sofia și nici nu stabiliseră, la momentul respectiv, un program de creștere a copilului.

„Victor se implică în creșterea copilului, dar nu o ia pe Sofia prea des, preferă să o viziteze acasă la Bianca. Ei nu au stabilit un program anume de creștere a copilului, nu au stabilit nici măcar o pensie alimentară, însă de partea financiară, se ocupă mai mult Bianca. Având în vedere că și Victor are un venit destul de consistent, nu este exclus ca Bianca să înceapă să aibă pretenții, la un moment dat. Chiar dacă își permite să crească singură copilul, ea consideră normal ca toate cheltuielile să fie împărțite”, a declarat o sursă din anturajul celor doi.

Care a fost motivul despărțirii dintre Bianca și Victor Slav
Cu toate că la momentul respectiv dragostea dintre ei era mare și amândoi radiau de fericire, despărțirea a fost inevitabilă. Acum, la aproape 7 ani de la divorț, Bianca Drăgușanu spune ce n-a mers în relația cu Victor Slav, dar recunoaște faptul că ea a fost cea care a ales să pună punct mariajului, deși prezentatorul TV a mai luptat.„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm. Unele povești de dragoste sunt scrise ca să fie închise. Am ajuns la concluzia că povestea noastră s-a terminat. Cel puțin pentru mine, el a mai luptat, a mai încercat”, a descris Bianca relația cu Victor Slav.„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm. Unele povești de dragoste sunt scrise ca să fie închise. Am ajuns la concluzia că povestea noastră s-a terminat. Cel puțin pentru mine, el a mai luptat, a mai încercat”, a descris Bianca relația cu Victor Slav.