Cati lei au incasat surorile GABOR:

Monica și Ramona Gabor au cerut ajutor din partea statului pentru a-și conduce, anul trecut, tatăl, pe ultimul drum. Asta în condițiile în care ambele duc o viață de lux în SUA și Dubai.

Surorile Gabor, viață de lux în SUA și Dubai, dar au cerut ajutor de la stat pentru înmo…rmântarea tatălui lor
Monica, Ramona și Alina Flueraru, sora cea mai mare a surorilor Gabor, au făcut anul trecut o cerere pentru a primi un ajutor financiar de 5.429 lei din partea Casei Județene de Pensii Bacău, pentru înmo…rmântarea tatălui lor. Banii au fost asigurați din Bugetul de Asigurări Sociale de Stat, iar suma a fost virată în contul surorii Monicăi Gabor pe data de 6 iulie 2020, scrie wowbiz.ro.

Este bizar cum s-a întâmplat acest lucru, în condițiile în care Monica și Ramona Gabor duc o viață de lux în SUA și în Dubai. Reamintim că Monica trăiește alături de milionarul Mr. Pink, în America, iar Ramona se află în Dubai de ani buni, acolo având și o afacere cu parfumuri.

”Am lansat o linie de 5 parfumuri și un discovery collection – un kit cu cele 5 parfumuri în miniatură pentru ca doritorii să le poată testa pe toate, pentru a se decide pe care îl preferă. Două dintre ele sunt mai feminine, unul e foarte dulce și altul mai pudrat. Iar celelalte trei sunt mai masculine, dintre care unul mai oriental. Prețul unui parfum este de 150 de euro”, spune Ramona Gabor. Ramona a devenit și expert în diamante, după ce, tot potrivit spuselor sale, a investit 7.500 de euro în cursuri de gemologie.