Câți bani cere Carmen Harra ca să ghicească viitorul. Tarifele pe care le-a aplicat și lui Jennifer Lopez pentru o ședință

Celebra prezicătoare Carmen Harra a dezvăluit sumele pe care le cere persoanelor care vor să afle ce le rezervă viitorul. Aceasta a vorbit deschis și despre momentul când Jennifer Lopez a venit pentru o ședință la ea: „La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuți oameni din lume”.

Carmen Harra, pe numele său real, Carmen Mureșan, a făcut carieră la nivel internațional din răspândirea tainelor mai puțin cunoscute oamenilor și a prezicerilor, care s-au adeverit la un moment dat. Parapsihologul a bifat nenumărate apariții, atât în presa națională, cât și în străinătate, în care a abordat subiecte precum numerologie, psihologie și citirea viitorului.

Ea a devenit o cunoscută clarvăzătoare la care au apelat unele dintre cele mai cunoscute vedete de pe mapamond, printre ele numărându-se chiar Jennifer Lopez, așa cum Carmen a declarat în urmă cu ceva timp.

Ce tarif cere Cramen Harra pe oră pentru o ședință de citire a viitorului

Carmen Harra a devenit în SUA un celebru parapsiholog și este renumită la nivel mondial pentru prezicerile pe care le face. A scris mai multe cărți de specialitate și este frecvent prezentă în calitate de invitat la diverse emisiuni de televiziune, dar și în mediul online, unde ține legătura cu admiratorii ei si unde transmite frecvent live-uri.

Pentru că a se bucură de un succes remarcabil peste Ocean și tarifele sunt pe măsură.

„În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuți oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri”, a spus Carmen Harra la Antena Stars.