Câți bani are, de fapt, Petre Roman. Cu ce își întreține nevasta tinerică

Chiar dacă are 74 de ani, Petre Roman reușeste cu brio să-și întrețină tânăra soție, pe Silvia Chifiriuc. Aceasta este artistă, astfel că are mereu nevoie de ținute de scenă, însă și în viața de zi cu zi este tot timpul la modă. Motivul îl reprezintă veniturile fostului premier, care îi dau posibilitatea să fie mereu în tendințe.

Câți bani are, de fapt, Petre Roman

Dacă majoritatea persoanelor în vârstă nu o duc prea bine, cu siguranță nu este și cazul politicianului Petre Roman, care duce o viață luxoasă. Acesta beneficiază de două pensii, una pentru activitatea în câmpul muncii, pentru care anul trecut a primit suma de 65.000 de lei, adică 5.000 de lei pe lună, iar cealaltă, în valoare de aproape 10.000 de lei lunar, fiind indemnizaţia de vârstă pentru mandatele de parlamentar.

Se pare că vârstă nu îl oprește din activitate, fiindcă se află pe un loc eligibil din partea PSD pe lista de consilieri generali la Primăria Capitalei, iar dacă o să ocupe acest post, Petre Roman va mai primi și de aici o indemnizație lunară.

Cu ce își întreține nevasta tinerică

Aflăm din declarația sa de avere că Petre Roman are trecute bijuterii de 15.000 de euro, tablouri de 25.000 de euro şi alte obiecte de artă de 25.000 de euro. În plus, din 2010 deţine o casă în Voluntari, de 202 mp, un teren în Constanţa, de 1.000 mp, dar şi trei maşini: o Honda și o Lancia din 2006, precum și un Land Rover din 2011.

Iar asta nu e tot. În fondurile private politicianul are 70.000 de euro, iar valoarea banilor pe care i-a împrumutat altor persoane se ridică la 100.000 de euro. Atfel că Silvia Chifiriuc, soția sa în vâstă de 48 de ani, beneficiază de toate aceste sume generoase, mai ales că ea nu are câștiguri atât de mari care să se compare cu sumele primite lunar de Petre Roman. Aceasta câștigă de pe urma spectacolelor suma de 6.500 de lei pe an.