Catalin Morosanu, despre tanarul care s-a dus calare sa-si vada sotia care a nascut: ”O lectie de iubire pe care niciun virus…

Luptatorul de K1 Catalin Morosanu l-a vizitat sambata pe tanarul din Iasi care a mers zilele trecute pe cal pentru a-si vedea sotia la maternitate. Morosanu i-a promis barbatului ca il va ajuta sa-si gaseasca o casa.

Tanarul traieste la marginea municipiului Iasi, in zona Dallas, intr-o locuinta improvizata de numai cativa metri patrati, iar in aceasta saptamana a fost oprit de politisti in centrul orasului, pentru ca, neavand alt mijloc de transport la dispozitie, mergea calare la maternitate, unde sotia sa tocmai nascuse.

Luptatorul de K1 Catalin Morosanu l-a vizitat in cursul zilei de sambata si i-a dus alimente, promitandu-i ca il va ajuta sa-si gaseasca o locuinta.

”Nu suntem pierdut complet moral”

Morosanu a scris pe Facebook ca tanarul “a oferit o lectie de iubire si umanitate pe care niciun virus nu o poate invinge“, el adaugand ca aceasta poveste ii da incredere ca “nu suntem pierdut complet moral“.

“Desi nu are o casa a lui si locuieste intr-o incapere improvizata de sase metri patrati, Sergiu ne-a oferit o lectie de iubire si umanitate pe care niciun virus nu o poate invinge.

Asta imi da incredere ca nu suntem pierduti complet moral si ca totul va fi bine, indiferent de greutatile care ne asteapta.

Va fi bine pentru el, pentru noi toti.

Sergiu nu are masina sau bani de taxi, asa ca a urcat pe cal pentru a ajunge la maternitatea din Iasi unde sotia lui a nascut un baietel.

O poveste care trebuie sa ne fie exemplu in aceste zile. Nu banii sunt totul in viata, iar situatia dramatica prin care trece intreaga omenire ne arata asta“, a scris Catalin Morosanu pe Facebook.

Il va ajuta sa se mute intr-o casa adevarata

Sportivul promite ca il va ajuta pe tanar sa se mute intr-o casa “adevarata“.

“Cei care ne conduc trebuie sa ia exemplu. Oameni buni, aratati ca va pasa de voi, de semenii vostri! Opriti-va din a fi rai si hapsani acum, cand intreaga umanitate sta in mainile voastre.

Ca sa nu va mai tin mult. Sergiu jr a venit acasa alaturi de mama si e bine sanatos.

De luni, vom incepe demersurile pentru a putea gasi solutia ca familia formata din doi adulti si trei copii mici sa aiba parte de o casa adevarata“, afirma Catalin Morosanu, potrivit stirileprotv.ro.