Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre relaţia cu Elena Ceaușescu. „Nu era ușor să fiu preferatul ei. Au urmat și intimități”

Cătălin Botezatu, 55 de ani, a debutat ca model pe vremea regimului comunist. Designerul a recunscut că era preferatul Elenei Ceaușescu, iar despre ei se zvonea că ar fi avut mai mult decât o relație de amiciție!

Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre relaţia cu Elena Ceaușescu. Cătălin Botezatu şi-a început cariera în modă în 1984, ca manechin al Casei de Modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. În 1985, a primit, la Frankfurt, titlul de Cel mai bun manechin al anului în Europa. Ascensiunea s-a datorat şi sprijinului pe care l-a primit de la Elena Ceauşescu, soţia lui Nicolae Ceauşescu!

Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre relaţia cu Elena Ceaușescu

Cătălin Botezatu a devenit rapid preferatul Elenei Ceauşescu, mai ales că la fiecare eveniment avea privilegiul de a-i oferi acesteia flori! De aici au apărut speculații conform cărora între cei doi ar fi existat o relație intimă. „Într-un complex de împrejurări, Elena Ceaușescu a anunțat că mă dorește doar pe mine să îi ofer flori, am devenit într-un mod tacit preferatul ei. Datorită ei, în mai puțin de 24 de ore am primit buletin de București”, a spus Cătălin Botezatu.

„Au urmat și intimități, dar mai târziu… Dar nu era ușor să fiu preferatul Elenei Ceaușescu. Am avut șansa să mai merg, să mai beau câte o cafea prin Palatul Primăverii. S-a scris că am fost amantul Elenei Ceaușescu, ce pot să spun eu e că am avut o relație foarte specială, dar un bărbat adevărat nu spune niciodată ce femei a avut. Prin patul meu au trecut foarte multe femei celebre, cu soți celebri, sau măritate în acel moment”, a mai declarat Cătălin Botezatu pentru Fanatik.