Cât costă să-ți cânte Viorica și Ioniță de la Clejani la nuntă. Tariful părinților lui Fulgy a crescut semnificativ

O dată cu scandalul monstruos care a izbucnit în showbiz, al cărui protagonist a fost Fulgy, tariful Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a crescut semnificativ. Drept urmare, dacă vrei ca Tarajul de la Clejani să-ți cânte la nuntă, trebuie să scoți nici mai mult, nici mai puțin de… 5000 € – 5500 € din buzunar.

  • Prețul pe care îl cer Viorica și Ioniță de la Clejani!
  • De când cu scandalul în care a fost implicat Fulgy, sumele au bubuit!

Fulgy a devenit subiect de discuție de mai bine de câteva săptămâni, în toată presa din România. Fiul Clejanilor nu trece prin cea mai bună perioadă a sa, mai ales după ce a recunoscut că a consumat substanțe interzise și a avut probleme cu oamenii legii. Cu toate că Viorica și Ioniță de la Clejani trec prin momente dificile pe plan personal, dată fiind situația cu fiul lor, pe plan profesional, tariful celor doi a crescut semnificativ.

Viorica și Ioniță de la Clejani cer pentru o nuntă între 5000€ – 5500€. Prețurile părinților lui Fulgy au crescut considerabil

Astfel că, dacă vrei ca Taraful de la Clejani să-ți cânte la nuntă sau la diverse evenimente, trebuie să scoți din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de… 5000 € – 5500 €, potrivit artistipentrununta.ro. Se pare că de când Fulgy a fost implicat în diverse scandaluri mediatice, prețurile părinților tânărului pentru o cântare au crescut considerabil.