Castigator Survivor Romania 2021! Surpriza la Kanal D: cine pleaca acasa cu marele premiu

Pe 10 iulie 2021 are loc marea finala Survivor Romania, emisiune difuzata de Kanal D! Telespectatorii se intreaba cine castiga show-ul, avand in vedere faptul ca toti concurentii ramasi in joc au sanse aproape egale. Iata ca s-a facut deja un clasament, iar numele celui care ar putea pune mana pe marele premiu este deja… public!
Survivor Romania aduna romanii in fata televizoarelor! Finala are loc pe 10 iulie 2021 la Kanal D si se fac primele pariuri cu privire la marele castigator! Cei care se lupta pentru marele premiu in valoare de 250.000 de lei sunt Albert Oprea, Elena Marin, Zannidache, Andrei Dascalu, Marius Craciun si Maria Chitu.

Casele de pariuri din Romania au facut deja primele pronosticuri. Favoritul ar fi Zanni. Acesta are si cea mai mare sustine pe retelele de socializare! Ramane de vazut daca rezista si lupta sa puna mana pe trofeu!

Ce scrie in contractul concurentilor de la Survivor Romania

Culita este un caz unic in istoria emisiunii. Este singurul concurent care s-a cerut acasa si a ajuns inapoi in Romania prin descalificare. Dupa ce a plecat de la Survivor, fanii lui s-au intrebat daca i s-au oprit din banii mentionati in contract din aceasta cauza. Acum s-a aflat adevarul.

Chiar daca unii au crezut ca producatorii emisiunii il vor taxa pe Culita Sterp din punct de vedere financiar, adevarul este cu totul altul! Nu doar ca a incasat suma negociata la inceput, ba chiar a primit 1.000 de euro in plus.

“Au fost zvonuri ca nu mi-as primi banii, ca voi fi afectat pentru ca am renuntat. Nu este asa. Din contra, producatorul mi-a dat 1000 de euro in plus in cont pentru copilas. A zis sa-i cumpar un cadou. Sincer, am ramas uimit. Ma bucur ca m-au inteles.

Sunt niste oameni minunati. Nu am platit despagubiri. Eu spuneam mereu ca trebuie sa ajung acasa. Toata lumea stia ca acest concurs va tine pana la finalul lunii mai. Asa era si contractul nostru.

Am zis si chiar daca o fi sa stau pana la final, desi eram convins ca mai mult de doua luni sau trei luni nu stau, am zis si daca o fi sa stau pana la final, tot o sa fiu acasa cand va naste Daniela”, a marturisit Culita Sterp, pe canalul sau oficial de YouTube.