Carmen de la Sălciu, dezvăluiri despre sarcină: „Aleasă de Dumnezeu”

Ca orice femeie, Carmen de la Sălciua visează la ziua în care va deveni mamă. Artista, însă, nu se grăbește să „îmbrățișeze” acest rol până nu va găsi bărbatul potrivit cu care să aibă un copil.

Carmen de la Sălciua le-a destăinuit fanilor săi pe Instagram despre marea sa dorință, aceea de a deveni mamă. Ea a menționat Dumnzeu o va binecuvânta cu acest dar când El va considera de cuviință.

”La vârsta potrivită și aleasă de Dumnezeu. La vârsta la care la brațul meu va sta omul potrivit pentru a fi tată, soț, prieten, confident”, a spus ea pe contul său de socializare.

Artista nu este momentan într-o relație, deși anul trecut părea că soarele a răsărit din nou pe strada ei. Carmen se afișase pe Instagram alături de un bărbat misterios, însă căruia nu i-a arătat chipul, dar la scurt timp tot pe rețelele de socializare spunea că e o femeie singură.

Carmen de la Sălciu s-a despărțit de marea sa iubire

Cum bine se știe, artista a avut o relație destul de mediatizată cu artistul Culiță Sterp, care în prezent s-a recăsătorit și așteaptă să devină tată. Deși a suferit mult după despărțirea de fostul ei soț, Carmen a dezvăluit într-un interviu că se bucură pentru realizările lui de acum.

„Am rămas în relații bune. Suntem prieteni, mă înțeleg foarte bine și cu familia lui. Sunt niște oameni foarte de treabă. I-am trimis un mesaj. I-am spus: „felicitări, am auzit că vei fi tătic”. Mi-a zis: „Mulțumesc frumos”. Are alături o fată frumoasă și sper să știe să o prețuiască”, a transmis Carmen de la Sălciua.