Carambol pe Autostrada Soarelui: 55 de mașini lovite în 4 accidente în lanț. Circulația a fost blocată

Carambol pe Autostrada Soarelui. 55 de mașini au fost implicate în 4 accidente în lanț pe drumul spre mare, traficul fiind blocat.

ACTUALIZARE ora 13.20. Un număr de 57 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, vineri dimineaţa, după carambolul produs pe A2 Bucureşti – Constanţa, pentru gestionarea situaţiei de urgenţă intervenind peste 160 de pompieri, paramedici, medici, asistenţi, informează Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

„După evaluarea medicală a persoanelor implicate în accident, 57 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care 16 au fost transportate la spital (7 copii) şi alte 41 de persoane au fost asistate medical la locul evenimentului”, precizează DSU pe pagina sa de Facebook.

ACTUALIZARE ora 12.35. Încă un accident a avut loc vineri după-amiaza pe Autostrada Soarelui, de data aceasta pe sensul spre București. Trei autoturisme s-au ciocnit și mai multe persoane sunt rănite.

ACTUALIZARE ora 11.20. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că traficul rutier s-a reluat îngreunat pe benzile unu şi doi ale A2 Bucureşti – Constanţa. „S-au format coloane în mişcare pe tronsoanele kilometrice 149 (Feteşti) – 160 (nodul rutier de la Cernavodă) şi 175 (localitatea Peştera) – 182 (municipiul Medgidia)”, menţionează sursa citată.

ACTUALIZARE ora 10.50. Planul roşu va fi dezactivat de la ora 11.00, ultimul bilanţ al ISU Dobrogea arătând că 16 persoane au fost duse la spital. Potrivit ISU, 11 adulţi şi cinci copii au fost transportaţi la spital, iar opt persoane au fost asistate medical la faţa locului, fiind vorba despre a ACTUALIZARE ora 10.20. S-a redeschis circulația pe o bandă, pe sensul de mers spre Litoral, pentru cei aflați în coloană, potrivit Direcției Regionale de Drumuri. Traficul este în continuare deviat pe DN 22C pentru cei care vin de la București.

ACTUALIZARE ora 10.00. 15 persoane au fost transportate la spital, printre care 5 copii și 10 adulți. În total au fost implicate 55 de autoturisme cu 155 persoane.