Bucurie mare în familia Luizei Melencu. Au făcut totul în secret

Luiza Melencu este de negăsit de mai bine de doi ani, timp în care familia a devenit complet disperată și nu s-a resemnat că nu va mai fi niciodată alături de ei, ci va fi, cumva, găsită. În tot acest timp, cei apropiați au mai avut parte și de bucurii, una dintre ele având loc de curând, în mare secret.

Sora Luizei Melencu s-a căsătorit
Familia Luizei Melencu este complet răpusă de durere de când tânăra a dispărut și nimeni nu a mai putut afla nimic despre ea. Celebrul caz Caracal nu a fost rezolvat nici acum și autoritățile se tot gândesc că cele două fete nu vor mi fi găsite, dar familiile încă speră că ceva bun se va petrece.

Între timp, în familia Melencu au mai avut loc și evenimente plăcute. În luna februarie a anului trecut, Roxana Melencu, sora fetei dispărute, a născut al doilea băiețel. Când era însărcinată în 8 luni, sora Luizei Melencu a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat o stare de rău, fiind internată pentru câteva zile. Deși a avut o sarcină cu probleme, micuțul a venit pe lume sănătos.

De curând, s-a aflat că și mama Luizei Melencu și-a refăcut viața. După ce a divorțat de tatăl fiicei sale, acesta a decedat. Ulterior, femeia a găsit un alt bărbat cu care s-a și mutat și s-au căsătorit și civil.

Un alt eveniment important a avut loc în familia Melencu. Mamă a deja doi copii, tânăra și-a unit destinul cu cel al iubitului său, Florin. Evenimentul a avut loc de curând și s-a desfășurat în secret, participând doar cei apropiați, pentru că familia nu se poate distra și nu își poate trăi viața în liniște în lipsa Luizei.

Familia speră într-o minune
Familia nu poate accepta că Luiza nu mai este și că tânăra a dispărut definitiv din viața lor. Ei speră la o minune, dar până atunci se descurcă cum pot. Roxana Melencu, sora tinerei, a fost foarte afectată de dispariția fetei, având în vedere că au avut o relație foarte bună.

Drept omagiu, Roxana a plantat în curtea casei mai multe tufe cu trandafiri colorați și parfumați, la rădăcinile cărora stau mai multe fotografii cu Luiza Melencu. Se pare că acestea erau florile preferate ale tinerei dispărute și sora ei a vrut să-și amintească cu drag de această plăcere a ei.