Brigitte se pregătește să devină mămică pentru a treia oară! Florin Pastramă a făcut marele anunț

Brigitte și Florin Pastramă formează un cuplu de ceva timp, iar acum par că au planuri mari de viitor. Cei doi intenționează să își mărească familia și nu exclud posibilitatea de a deveni părinți, în curând. Florin Pastramă este cel care a vorbit despre un posibil copil.

Brigitte și Florin Pastramă sunt protagoniștii unui reality-show ce le poartă numele. Cei doi își expun viața în fața telespectatorilor, iar de curând au făcut o dezvăluire ce i-a pus pe toți pe gânduri. Fanii celor doi au rămași surprinși când Florin Pastramă a bătut un apropo legat de faptul că s-ar putea ca în curând să devină tătic.

Așadar, în timp ce Brigitte i-a spus lui Florin Pastramă să spele câinele în partea „dorsală”, bărbatul a făcut o referire la o posibilă sarcină spunând că în acest fel „exersează pentru viitorul copil”.

„Exersez pentru viitorul copil pe care mi-l face Brigitte. Băi, îți fac copil, dar tu te ocupi de el”, spus Florin Pastramă în cadrul emisiunii.

Brigitte și Florin Pastramă, viitori părinți?
Afirmația lui Florin Pastramă i-a pus pe telespectatori pe gânduri și i-a făcut să creadă că în viitorul apropiat cei doi iau în calcul posibilitatea de a deveni părinți. Însă până când acest lucru se va întâmpla Brigitte și Florin Pastramă își concertează atenția pe patrupedul de care au grijă.

Animalul de companie primește toată atenția, având în vedere că a câștigat mai multe concursuri, iar în săptămânile ce urmează va participa la o nouă competiție.

„Jo a avut trei concursuri și a câștigat premiul cel mare la toate. O să mai mergem la sfârșitul lunii iulie, la începutul lunii august în Istanbul la expoziție, deoarece a câștigat și un titlu internațional și dacă mai câștigă două titluri internaționale în două țări diferite va deveni campion european.

Trebuia să mai mergem și în Grecia cu el la expoziție, dar nu am mai mers, pentru că fix atunci au operat-o pe mama lui Florin și a fost nasol. L-am înscris la un concurs internațional în Istanbul. E foarte tare la concurs, mergi cu scăunel de camping, e cort. Prima dată am fost cu Sara. Acum trebuie să ne facem bilete. Mergem la Istanbul și trebuie luăm o casă acolo, pentru că nu putem să-l ținem la hotel”, a declarat Brigitte Pastramă.