Brigitte este distrusă! Bruneta plânge încontinuu!

Brigitte Pastramă pare că e urmărită de ghinioane! Afacerile-i dau mari bă..tăi de cap, angajații își dau demisia și, mai nou, o fotografie cu ea în len..jerie in…timă a ajuns pe mâna angajaților ei. Vedeta a cedat ne..rvos și a avut o criză de plâns, când a aflat cine s-a distrat pe seama ei.

Una dintre angajatele lui Brigitte a reușit să o scoată din sărite pe vedetă, după ce a trimis celorlalți angajați o fotografie s…exy cu soția lui Florin Pastramă.

Enervată la culme și rușinată în același timp de situația în care a fost pusă, Brigitte a sunat-o și a luat-o la rost, în speranța că va afla motivul pentru care a făcut asta. Nimic mai fals, căci nu a făcut altceva decât să se enerveze și mai tare și să aibă o criză de plâns.

”Cu ce ți-am greșit eu ție, și de ce ai dat tu poze cu mine în len..jerie de corp și ai zis că sunt pocăite, ai dat poze în lenj..erie de corp de pe telefonul meu.

 

I-ai dat poză și i-ai spus uite pocăita, cu ce ți-am greșit eu în lumea asta de râzi de mine. Tu i-ai dat o poză (…) Această angajată râdea de mine, când am tras-o la răspundere uitați răspunsul pe care mi l-a dat. ” , a spus Brigitte la Antena Stars în lacrimi.

După această întâmplare nefericită, vedeta s-a trezit cu o altă problemă. Angajații și-au dat demisia și e nevoită să facă ea și treburile lor. Însă Brigitte nu se sperie de muncă, mai ales că au mai fost situații în care a fost nevoită să suplinească angajații.

”Sunt foarte supărată pentru că oamenii n-au respect, nu-i interesează că tu ai propriile tale probleme, că de ce nu îi asculți, m-am săturat. Nimeni nu este de neînlocuit.

M-am descurcat și când Florin a plecat deși mi-am dat afară șoferul, m-am descurcat singură și atunci… Când ești bun ești luat de prost”, a spus ea.